skip to Main Content
Volglazen windscherm van Vriesia

Windscherm in Sneek

Glazen windschermen van Vriesia bouwen met glas

De Nederlandse zomers zijn afwisselend. In de zon kan het al snel lekker warm zijn, zolang u maar uit de wind zit. Een glazen windscherm is hierbij een uitkomst. Achter een windscherm kunt u heerlijk buiten zitten, zelfs als er een frisse wind staat. In tegenstelling tot andere windschermen, ontneemt een glazen windscherm u geen zicht. Met een Vriesia bouwen met glas windscherm in Sneek en omstreken kunt u nog steeds genieten van uw prachtige tuin, balkon of ander uitzicht.

Windscherm in Sneek en omstreken

Bij Vriesia bouwen met glas is een glazen windscherm in talrijke uitvoeringen en maten leverbaar. Wij leveren windschermen op maat zodat uw glazen windscherm helemaal naar wens is. Bijvoorbeeld passend bij uw woning, veranda, serre, tuinkamer of balkon in Sneek.

Vriesia bouwen met glas: uitgebreide glasservice

Vriesia bouwen met glas is het grootste glasbedrijf in Friesland. Met onze vestiging in Sneek zijn we altijd dichtbij. Wilt u een windscherm laten bouwen in Sneek? Dan is Vriesia bouwen met glas uw ideale partner. Ook voor andere glaszaken zoals het verhelpen en isoleren van uw woning met isolatie glas bent u op de goede plek bij Vriesia bouwen met glas. Graag helpen wij u bij het uitvoeren van al uw glasopdrachten, maakt niet uit of u nu in Stavoren, Franeker, Bolsward, Sneek, Dokkum of Sneek woont: glasservice wordt in geheel Friesland verzorgd door Vriesia bouwen met glas!

Bezoek onze showroom

Hebt u vragen over de talrijke mogelijkheden met glazen windschermen aan uw woning in Sneek? Of wilt u onze volglazen windschermen bekijken in onze showroom? Wij adviseren u geheel vrijblijvend over wat voor u de beste keuze is. Bekijk hier de openingstijden van onze showroom of neem contact op via telefoonnummer 088 – 111 25 11.

Back To Top
×Close search
Zoeken