skip to Main Content

Zonwering van Vriesia bouwen met glas

Altijd de juiste zonwering voor uw huis – daar staat het omvangrijke zonneschermprogramma van Vriesia Bouwen met glasvoor. We bieden u een breed aanbod zonwering voor een optimale bescherming tegen de zon, waar u lange tijd veel plezier van zult hebben.

Zonwering van Vriesia betekent een comfortabele beschutting, stijlvol en smaakvol design en een uitstekende kwaliteit. Dit onderscheidt onze zonweringoplossingen van andere producten.

Waarom zonwering van Vriesia Bouwen met glas?

Zonwering van Vriesia is een samenwerking van stijl, smaakvol design en kwaliteit. De zonweringproducten van Vriesia Bouwen met glas onderscheiden zich ruimschoots van andere producten. Ontdek onze zonweringoplossingen in onze showroom in Sneek.

Uw voordeel: design

Hoe de zonwering eruit ziet, is natuurlijk van groot belang. De prachtige designs van de zonneschermen van Vriesia Bouwen met glas zijn een waardevolle en comfortabele aanvulling en complementeren ieder huis.

Uw voordeel: comfortabele bediening

Wat voor terrasoplossing u ook kiest, ieder product bij Vriesia Bouwen met glas kenmerkt zich door kwaliteit en comfort. Om uw zonweringsproducten gemakkelijk te kunnen gebruiken bieden we u ook  eenvoudige bedieningsmogelijkheden middels de BiEasy afstandsbediening.

Uw voordeel: een zeker en duurzaam systeem

Alle hoogwaardige componenten van de zonweringsproducten zoals de LongLife Arm of het gepatenteerde knikarmsysteem worden maar met één doel ontwikkeld: de levensduur en zekerheid van uw Vriesia terrasoplossing te verhogen.

Wilt u meer weten? Mail ons, bel of vraag onder aan deze pagina vrijblijvend een offerte aan bij Vriesia Bouwen met glas in Sneek of bezoek onze ruime showroom.

Vaste beglazing

Geprofileerde vaste beglazing van Vriesia vormt een solide transparante bescherming. In combinatie met profielloze glazen schuifwanden wordt uw balkon een goed beschermde transparante ruimte.

Volglazen schuifelementen

Indien uw balkon aan de overeenkomstige vrijwaringseisen voldoet, kunt u ook kiezen voor volglazen schuifelementen van bodem tot plafond. Zo geniet u bij mooi weer van maximale openingsmogelijkheden.

Wilt u meer weten? Bij Vriesia Bouwen met glas in Sneek in onze ruime showroom vertellen we u graag meer over de voordelen en de mogelijkheden bij u thuis.

Back To Top
×Close search
Zoeken