Vriesia Glas en Kozijnen op Facebook Blog: bouwen met glas Veel gestelde vragen Vriesia Glas en Kozijnen op Twitter
Home
Zonnewering van Vriesia

Zonwering van Vriesia bouwen met glas

Altijd de juiste zonwering voor uw huis – daar staat het omvangrijke zonneschermprogramma van Vriesia voor. Vriesia zonwering biedt optimale bescherming tegen de zon, waar u lange tijd veel plezier van zult hebben.

Waarom zonwering van Vriesia?

Een zonwering van Vriesia is een samenwerking van stijl en kwaliteit. Dit onderscheidt onze oplossingen van andere producten

Uw voordeel: design

Hoe zonwering eruit ziet, is natuurlijk van groot belang. De prachtige designs van de zonneschermen van Vriesia complementeren ieder huis.

Uw voordeel: comfortabele bediening

Wat voor terrasoplossing u ook kiest, ieder Vriesia product kenmerkt zich door comfort. Eenvoudige bediening met de BiEasy afstandsbediening.

Uw voordeel: een zeker en duurzaam systeem

Alle hoogwaardige componenten zoals de LongLife Arm of het gepatenteerde knikarmsysteem worden maar met één doel ontwikkeld: de levensduur en zekerheid van uw Vriesia terrasoplossing te verhogen.

Vaste beglazing

Geprofileerde vaste beglazing van Vriesia vormt een solide transparante bescherming. In combinatie met profielloze glazen schuifwanden wordt uw balkon een goed beschermde transparante ruimte.

Volglazen schuifelementen

Indien uw balkon aan de overeenkomstige vrijwaringseisen voldoet, kunt u ook kiezen voor volglazen schuifelementen van bodem tot plafond. Zo geniet u bij mooi weer van maximale openingsmogelijkheden.

Wat zoekt u?