skip to Main Content

Elektrisch glazen windscherm

Flexibel, open en veilig

Met een elektrisch glazen windscherm van Vriesia Bouwen met glas creëert u een windstil terras wanneer u dat maar wilt. U hebt alle vrijheid. De schermen worden gemonteerd in een metalen bak onder de grond. Via een elektrisch schuifsysteem kunt u de op maat gemaakte glazen windschermen met één druk op de knop uit- of inschuiven. U kunt meerdere schermen aan elkaar laten monteren. U creëert de ideale situatie op de momenten dat u dat wenst. Efficiënt en gemakkelijk.

Een alternatief voor een vol elektrisch windscherm kan zijn het ClickitUp® windscherm. Het windschermgedeelte kan door middel van 2 gesynchroniseerde gasveren eenvoudig tot een hoogte van 1.90 meter omhoog gestuwd worden.

Elektrisch glazen windscherm een praktische luxe

Een elektrisch windscherm is de perfecte oplossing voor zowel horeca, bedrijven als voor uw eigen tuin. Met een elektrisch glazen windscherm geeft u uw terras een unieke, luxe uitstraling. Daarnaast heeft u alle vrijheid. Heeft u het windscherm niet nodig? Dan is uw terras binnen een minuut weer helemaal leeg. Ideaal voor een vrije doorgang in bijvoorbeeld een stadscentrum of juist een vrij omgevingsbeeld in een rustieke omgeving.

  • U laat het windscherm met één druk op de knop omhoog of omlaag gaan. De verschillende schermen zijn afzonderlijk van elkaar te bewegen. Het sterke veiligheidsglas biedt een volledig onbelemmerd uitzicht, doordat er bovengronds alleen glas te zien is, zonder frame.
  • Gebruikt u het elektrisch glazen windscherm niet, dan is het veilig ondergronds opgeborgen, waar het niet wordt blootgesteld aan vuil en beschadiging. Ideaal, veilig en gemakkelijk in gebruik.

Wilt u meer weten? Mail ons, bel of vraag onder aan deze pagina vrijblijvend een offerte aan bij Vriesia Bouwen met glas in Sneek of bezoek onze ruime showroom.

Specificaties

  • Type: glazen terrasscherm
  • Glas: rechthoekig (bovenzijde kan worden bijgesneden naar gewenste vorm)
  • Glas: 12 mm gehard veiligheidsglas, persoonlijke opdruk mogelijk
  • Basis: metalen bak met aandrijfsysteem
  • Kleur: zichtbaar metaal: Standaard RAL kleuren mogelijk
  • Hoogte: 150 cm
  • Breedte : 70 cm tot 150 cm
Back To Top
×Close search
Zoeken