Vriesia Glas en Kozijnen op Facebook Blog: bouwen met glas Veel gestelde vragen Vriesia Glas en Kozijnen op Twitter
Home
Wind- en zonwering van Vriesia

Elektrisch glazen windscherm

Flexibel, open en veilig

Met een elektrisch glazen windscherm van Vriesia Glas creëert u een windstil terras wanneer u maar wilt. De schermen worden gemonteerd in een metalen bak onder de grond. Via een elektrisch schuifsysteem kunt u de op maat gemaakte glazen windschermen met één druk op de knop uit- of inschuiven. U kunt meerdere schermen aan elkaar laten monteren.

Elektrisch glazen windscherm een praktische luxe

Een elektrisch windscherm is de perfecte oplossing voor horeca, bedrijven én voor uw eigen tuin. Met een elektrisch glazen windscherm geeft u uw terras een unieke, luxe uitstraling. Heeft u het windscherm niet nodig? Dan is uw terras binnen een minuut weer helemaal leeg. Ideaal voor een vrije doorgang in bijvoorbeeld een stadscentrum of juist een vrij omgevingsbeeld in een rustieke omgeving.

  • U laat het windscherm met één druk op de knop omhoog of omlaag gaan. De verschillende schermen zijn afzonderlijk van elkaar te bewegen. Het sterke veiligheidsglas biedt een volledig onbelemmerd uitzicht, doordat er bovengronds alleen glas te zien is, zonder frame.
  • Gebruikt u het elektrisch glazen windscherm niet, dan is het veilig ondergronds opgeborgen, waar het niet wordt blootgesteld aan vuil en beschadiging.

Wilt u meer weten? Mail ons, bel of vraag onder aan deze pagina vrijblijvend een offerte aan.

Specificaties

Type : glazen terrasscherm
Glas : rechthoekig (bovenzijde kan worden bijgesneden naar gewenste vorm)
Glas : 12 mm gehard veiligheidsglas, persoonlijke opdruk mogelijk
Basis : metalen bak met aandrijfsysteem
Kleur : zichtbaar metaal: Standaard RAL kleuren mogelijk
Hoogte : 150 cm
Breedte : 70 cm tot 150 cm

Wat zoekt u?