skip to Main Content

Balkonbeglazing

Balkonbeglazingssysteem

Ondanks de windvlagen rustig buiten zitten? De balkonbeglazing van Vriesia Bouwen met glas maakt het mogelijk!
Balkons zijn vaak de minst gebruikte leefruimtes van het huis. Vaak maakt u er maar een klein gedeelte van het jaar gebruik van. Op de meeste dagen jagen wind, regen of kou iedereen weer snel naar binnen. Gelukkig biedt Vriesia Bouwen met glas vele mogelijkheden.

Laat maar waaien!

De aanschaf van onze op maat geproduceerde balkonbeglazing brengt hierin grote verandering. Voortaan kunt u op veel meer dagen de buitenlucht opsnuiven: wind vrij, waar mogelijk in de zon, rustig genieten.

Een balkon is een veelzijdige ruimte die u de mogelijkheid biedt om optimaal van te genieten van meer licht. Balkonbeglazing maakt uw balkon nóg veelzijdiger en zorgt voor extra woonruimte. Balkonbeglazing houdt het typische Nederlandse weer met wind, kou en regen buiten, zodat u ook dan van uw balkon gebruik kunt maken en van uw balkon een echte wintertuin maakt.

De mogelijkheden met balkonbeglazing van Vriesia Bouwen met glas zijn eindeloos. Wij leveren voor iedere wens en elk project de beglazing op maat. Elk project is uniek en we denken graag met u mee.

In de zomer opent u simpelweg uw beglazing om optimaal te genieten van de zon en in de winter is uw balkon een wintertuin en houdt u de kou lekker buiten.

Eenvoudige bediening

Balkonbeglazing van Vriesia Bouwen met glas kenmerkt zich door zijn eenvoudige bediening. Letterlijk in een handomdraai schuift u de glazen panelen aan de kant, waardoor u op een warme zomerdag uw balkon weer helemaal open heeft!

Show bij ons aan huis

In Sneek hebben wij een prachtige showroom waarin windschermen en balkonglas staan opgesteld. Wij nodigen u graag uit op ons adres: Tingietersstraat 20, 8601 WJ Sneek. We bieden u informatie omtrent balkonbeglazing, windschermen en balkonglas. Graag ontmoeten wij u in onze showroom!.

Back To Top
×Close search
Zoeken