Vriesia Glas en Kozijnen op Facebook Blog: bouwen met glas Veel gestelde vragen Vriesia Glas en Kozijnen op Twitter
Home
Verandas Slide Vriesia
Verandas-slide-vriesia
Greenline Veranda

Greenline veranda

Profiline Veranda

Profiline veranda

Highline Veranda

Highline veranda

Lounge

Lounge

Verasol® veranda’s: duurzaam en stijlvol

Geniet langer van het buitenleven met een veranda van Verasol®. Bij Vriesia Bouwen met glas vindt u een breed assortiment aluminium veranda’s. Natuurlijk heeft u keuze uit vele verschillende opties, zoals veranda verlichting, een heater voor warmte en comfort, onder- en bovendak zonwering en keuze uit de Verasol® for life producten.

Verandalijnen

Ontdek bij Vriesia Bouwen met glas de drie onderhoudsvrije verandalijnen van Verasol® met elk hun eigen kenmerken:

Greenline veranda: deze veranda is een milieubewuste, efficiënt geproduceerde veranda met een eenvoudige montage. Een Greenline is al verkrijgbaar vanaf € 798,-. Natuurlijk kunt u deze veranda eenvoudig uitbreiden met diverse opties. Bij het dak heeft u zowel keuze uit polycarbonaat als glas.

Profiline veranda: deze veranda kenmerkt zich door de vele keuzemogelijkheden in de opbouw. De Profiline veranda is verkrijgbaar vanaf € 1.322,- en geheel aan te passen naar uw wensen. Met een Profiline veranda heeft u volop keuzemogelijkheden en geniet u het hele jaar door.

Highline veranda: deze veranda is gebaseerd op een extra stevige constructie dankzij het gebruik van speciale XS-profielen en hoogwaardige materialen. Daarnaast biedt deze veranda u bijzonder veel keuzemogelijkheden. De Highline veranda is verkrijgbaar vanaf € 2.250,- en wordt volledig op maat voor u gemaakt.

Wat zoekt u?