skip to Main Content
Greenline veranda

Greenline veranda

Profiline veranda

Profiline veranda

Highline veranda

Highline veranda

Lounge

Lounge

Vriesia Bouwen met glas veranda’s: duurzaam en stijlvol!

Geniet langer van het buitenleven met een veranda van Vriesia Bouwen met glas. Bij Vriesia in Sneek vindt u een breed assortiment aluminium veranda’s. Daarnaast heeft u keuze uit vele verschillende opties, zoals veranda verlichting, een heater voor warmte en comfort, onder- en bovendak zonwering en keuze uit meer producten om uw veranda mee aan te kleden.

Verandalijnen

Ontdek bij Vriesia Bouwen met glas de drie onderhoudsvrije verandalijnen van het merk Verasol® met elk hun eigen kenmerken:

Greenline veranda: deze veranda is een milieubewuste, efficiënt geproduceerde veranda met een eenvoudige montage. Een Greenline is al verkrijgbaar vanaf € 998,-. Natuurlijk kunt u deze veranda eenvoudig uitbreiden met diverse opties. Bij het dak heeft u zowel keuze uit polycarbonaat als glas.

Profiline veranda: deze veranda kenmerkt zich door de vele keuzemogelijkheden in de opbouw. De Profiline veranda is verkrijgbaar vanaf € 1.579,- en geheel aan te passen naar uw wensen. Met een Profiline veranda heeft u volop keuzemogelijkheden en geniet u het hele jaar door.

Highline veranda: deze veranda is gebaseerd op een extra stevige constructie dankzij het gebruik van speciale XS-profielen en hoogwaardige materialen. Daarnaast biedt deze veranda u bijzonder veel keuzemogelijkheden. De Highline veranda wordt volledig op maat voor u gemaakt.

Vriesia Bouwen met glas biedt u keuze uit verschillende modellen en type veranda’s waarmee u het hele jaar door van het buitenleven kan genieten. Bezoek de showroom in Sneek en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Back To Top
×Close search
Zoeken