skip to Main Content
Kozijnen van Vriesia bouwen met glas

Ventilatieroosters

Ventilatieroosters welke hieronder zijn afgebeeld, zijn standaard in het assortiment van Vriesia Glasservice opgenomen en kunnen in diverse kleuren en bedieningsvormen geleverd worden. Indien dit wenselijk is kunnen diverse andere ventilatieroosters naar uw specificaties besteld worden.

Ventilatierooster aralco ec jr14 dwarsdoorsnede

Aralco junior 150

Dit is het rooster dat standaard door Vriesia Glasservice wordt toegepast.

Ventilatierooster ducoton 10 buitenaanzicht

Ducoton 10

Dit rooster kan zonder noemenswaardige meerprijs, ten opzichte van het standaard rooster, worden aangeboden.

Multi air classic ventilatierooster

Aralco Multi-Air 11/14/19/21 classic

Het ventilatierooster waarbij 4 verschillende luchtdoorlaten mogelijk zijn binnen een behuizing. In dit geval is het klassieke model weergegeven.

Multi air design ventilatierooster

Aralco Multi-Air 11/14/19/21 design

Het ventilatierooster waarbij 4 verschillende luchtdoorlaten mogelijk zijn binnen een behuizing. In dit geval is het design model weergegeven.

Ventilatierooster ducoline 10-17-22

Ducoline 00/17/22

Het designventilatierooster waarbij 3 verschillende luchtdoorlaten mogelijk zijn binnen een behuizing. Het binnenrooster is uitgevoerd met ‘design’ ponsing en doet tevens dienst als insecten wering.

Ventilatierooster ducolux zr

Ducolux ZR

Het design ventilatierooster waarbij een zelfregelende binnenklep voor een constante luchtdoorlaat zorgt. Bovendien zorgt de naar binnen scharnierende binnenklep ervoor dat de binnenkomende lucht in een opwaartse richting gestuurd wordt. Beide eigenschappen bevorderen het gevoelscomfort aanzienlijk.

Back To Top
×Close search
Zoeken