skip to Main Content

Serre aanbouw: volop genieten

Geniet u graag volop van het buitenleven? Met een serre als aanbouw is een maximale lichtinval gegarandeerd. Zo profiteert u optimaal van de zon. Een serre draagt bij aan het comfort van uw woning. U creëert een extra leefruimte, passend bij uw smaak en wensen. Vriesia Bouwen met glas realiseert voor elk huis de passende serre.

Serrematerialen

Een serre van Vriesia Bouwen met glas betekent een serre die aan al uw wensen voldoet. U heeft keuze uit verschillende materialen, zoals aluminium, kunststof of hout. Met een serre van Vriesia Bouwen met glas kunt u alle kanten op.

Met het gewenste materiaal bepaalt u zelf de uitstraling van uw serre. U kiest hoe dan ook altijd voor kwaliteit en hoogwaardige materialen. Gaat uw voorkeur uit naar een serre met een schuifwandsysteem van profielen van aluminium. Of kiest u voor een kunststof serre? Ook houtmaterialen behoren tot de mogelijkheden. We informeren u graag over de vele mogelijkheden. Natuurlijk kunt u zelf ook combinaties maken, zoals een constructie van aluminium met een lichtdoorlatende architectuur, of voor sfeervol hout. Graag adviseren wij u bij de keuze van het materiaal voor uw serre.

Serre met glas

Naast keuze uit de profielen van uw serre heeft u bij Vriesia Bouwen met glas diverse andere keuzemogelijkheden. Wij hebben een breed scala aan glassoorten voor serres. Standaard werken we met hoogwaardig isolatie glas, vanwege het grote glas oppervlak bij een serre. Daarnaast kunt u voor andere soorten serre glas kiezen, zoals HR++ glas, zelfreinigend glas, driedubbel glas of zonwerend glas.

Wilt u meer informatie over aanbouw serres en de verschillende materialen en glassoorten waaruit u kunt kiezen? Bezoek dan onze showroom. We informeren u graag over de vele mogelijkheden voor een serre. Samen komen we vast en zeker tot het ontwerp van de serre van uw dromen! Hier vindt u de showroom openingstijden.

Back To Top
×Close search
Zoeken