skip to Main Content
Aluminium tuinkamer

Aluminium Tuinkamer

Glasschuifwanden

Glasschuifwanden

Serre

Serre

Tuinkamers

Bent u ook zo graag in uw tuin? En vindt u het jammer dat dit in de winter niet mogelijk is? Een tuinkamer biedt hiervoor dé oplossing! Met een tuinkamer geniet u het hele jaar door van het heerlijke buitenleven, zonder dat u last heeft van de kou en wind. Een tuinkamer van Vriesia bouwen met glas staat garant voor een prachtige ruimte met veel glas en veel licht.

Wat zijn tuinkamers?

Vaak worden tuinkamers verward met serres. Toch is er een groot verschil tussen deze ruimtes. Een serre is een extra ruimte die aan een huis wordt gebouwd. Vaak wordt een serre als kantoor of extra woonkamer gebruikt.

Een tuinkamer is ook een afgesloten ruimte (net als een serre), maar deze maakt geen onderdeel uit van het huis. Vaak is een tuinkamer een aparte ruimte in de tuin. Deze ruimte wordt alleen verwarmd als u er gebruik van maakt. Een tuinkamer wordt gerenommeerde merken om vook wel beschreven als een terrasoverkapping met  een wand en plafond van glas. De glazen elementen zorgen voor een maximale lichtinval en een natuurlijke overgang van de tuin naar de tuinkamer.

Net als bij een serre heeft u bij de kozijnen van een tuinkamer de keuze tussen verschillende materialen, zoals hout en aluminium. Ook een geheel transparante uitvoering van de tuinkamers is mogelijk.

Tuinkamers 100% Vriesia

Vriesia Bouwen met glas is uw specialist voor tuinkamers. Wij werken samen met oor u de perfecte tuinkamer te creëren, die volledig aansluit bij uw wensen en past bij uw tuin. Wilt u meer weten over tuinkamers van Vriesia Bouwen met glas? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Kou wind en zonwering

Vriesia levert als enige bouwer zelfreinigende dak beglazing. Vervelende schoonmaak werkzaamheden horen hierbij tot het verleden. De mogelijkheid bestaat om het glas ook nog eens zonwerend uit te voeren voor nog meer comfort.

We leveren ook zonwering voor op of onder het tuinkamerdak of zelfs een overkapping met doek i.p.v. glas.

Back To Top
×Close search
Zoeken