Vriesia Glas en Kozijnen op Facebook Blog: bouwen met glas Veel gestelde vragen Vriesia Glas en Kozijnen op Twitter
Home
Highline 5 1800x500x1
Highline-5-1800x500x1
Highline-7-1800x500x1
Highline-6-1800x500x1
Highline-1-1800x500x1

Verasol® veranda’s: duurzaam en stijlvol

Geniet langer van het buitenleven met een veranda van Verasol®. Bij Vriesia Bouwen met glas vindt u een breed assortiment aluminium veranda’s. Natuurlijk heeft u keuze uit vele verschillende opties, zoals veranda verlichting, een heater voor warmte en comfort, onder- en bovendak zonwering en keuze uit de Verasol® for life producten.

Verandalijnen
Ontdek bij Vriesia Bouwen met glas de drie onderhoudsvrije verandalijnen van Verasol® met elk hun eigen kenmerken:

Greenline veranda: deze veranda is een milieubewuste, efficiënt geproduceerde veranda met een eenvoudige montage. Een Greenline is al verkrijgbaar vanaf € 798,-. Natuurlijk kunt u deze veranda eenvoudig uitbreiden met diverse opties. Bij het dak heeft u zowel keuze uit polycarbonaat als glas.

Profiline veranda: deze veranda kenmerkt zich door de vele keuzemogelijkheden in de opbouw. De Profiline veranda is verkrijgbaar vanaf € 1.322,- en geheel aan te passen naar uw wensen. Met een Profiline veranda heeft u volop keuzemogelijkheden en geniet u het hele jaar door.

Highline veranda: deze veranda is gebaseerd op een extra stevige constructie dankzij het gebruik van speciale XS-profielen en hoogwaardige materialen. Daarnaast biedt deze veranda u bijzonder veel keuzemogelijkheden. De Highline veranda is verkrijgbaar vanaf € 2.250,- en wordt volledig op maat voor u gemaakt.

Ruim 17 jaar veranda’s van Verasol®
Het merk Verasol® levert al ruim 17 jaar hoogwaardige en onderhoudsvrije aluminium veranda’s. Met de Greenline, Profiline en Highline Veranda van Verasol® biedt Vriesia Bouwen met glas u altijd een passende veranda naar uw wens. Zo geniet u het hele jaar met een zeer hoogwaardig en kwalitatief product van het buitenleven.

Contact
Heeft u een interessante veranda gezien die overeenkomt met uw wensen of wilt u meer weten over de vele mogelijkheden die Verasol® u biedt? Kom gerust langs in onze showroom in Sneek en ga in gesprek met een van onze specialisten op het gebied van veranda’s, serres en tuinkamers. U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte opvragen waarbij u uw specifieke wensen exact kunt weergeven. Aan de hand van die gegevens kunnen wij u een passend voorstel doen en tevens alle mogelijkheden bespreken.

Wat zoekt u?