skip to Main Content
Glassoorten voor uw serre op maat

Serre op maat

Een serre zorgt voor maximale lichtinval zodat u optimaal kunt genieten van de zon. Een serre draagt op deze manier bij aan een lekker gevoel in uw woning. Wij leveren een serre op maat die aan al uw wensen voldoen. Bij een serre van Vriesia Bouwen met glas heeft u de keus uit verschillende materialen. Wij kunnen dus voor elk huis een serre op maat realiseren. Wilt u bijvoorbeeld een schuifwanden systeem met profielen van aluminium? Of geeft u de voorkeur aan een kunststof serre? Ook hout behoort tot de mogelijkheden. U ziet: met een serre van Vriesia kunt u alle kanten op. Met het materiaal van uw keuze bepaalt u zelf de uitstraling van uw serre.

Serre materialen

Serres zijn verkrijgbaar in verschillende hoogwaardige materialen zoals aluminium, hout, kunststof of een combinatie hiervan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor aluminium met een lichtdoorlatende architectuur, of voor sfeervol hout. Graag adviseren wij u bij de keuze van het materiaal voor uw serre. Hier leest u meer over de diverse materialen voor uw serre.

Serre glassoorten

Niet alleen voor de profielen van uw serre heeft u bij Vriesia Bouwen met glas diverse mogelijkheden. Wij hebben een breed scala aan glassoorten voor serres. Standaard gebruiken we hoogwaardig isolatie glas, vanwege het grote glas oppervlak bij een serre. Daarnaast kunt u voor andere soorten serre glas kiezen, zoals HR++ glas, zelfreinigend glas, driedubbel glas of zonwerend glas.

Bezoek onze showroom

Wilt u meer informatie over serres en de verschillende materialen en glassoorten hiervoor? Kom dan langs in onze showroom. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden voor het ontwerpen van een serre op maat. Samen komen we vast en zeker tot het ontwerp van de serre van uw dromen! Bekijk hier de showroom openingstijden.

Projecten: Tuinkamers/Serres

Hieronder enkele projecten van door Vriesia Bouwen met glas gerealiseerde tuinkamers en serres.
Meer tuinkamers en serres >>

Back To Top
×Close search
Zoeken