skip to Main Content
Glassoorten voor uw serre op maat

Materialen voor uw serre

Serres kunnen worden gemaakt van verschillende materialen zoals aluminium, kunststof, hout of een combinatie hiervan. Hieronder leest u meer over de diverse materialen voor uw serre.

Aluminium

Een serre die gebouwd is met aluminium combineert een lichtdoorlatende architectuur met optimale isolatie. Door de maximale lichtinval geniet u optimaal van de zon. Aluminium serre profielen zijn in vele RAL-kleuren beschikbaar. Een ander belangrijk voordeel van aluminium als serre materiaal is dat het onderhoudsvrij en zeer duurzaam is.

Kunststof

Het grote voordeel van kunststof is dat het in veel stijlen uitgevoerd kan worden. Dit houdt in dat kunststof serres in veel kleuren verkrijgbaar zijn, zelfs met houtnerf print! Tevens is kunststof makkelijk in het onderhoud en onverwoestbaar. Kunststof serres kenmerken zich door een lange levensduur.

Hout

Een hout constructie zorgt voor een behaaglijke atmosfeer in uw serre. Bij een houten serre wordt aan de buitenkant een aluminium afdekking aangebracht, wat garant staat voor maximale weersbestendigheid. Bovendien kunnen aan de buitenkant geventileerde aluminium afdekpanelen worden geplaatst. De binnenkant van uw serre wordt voorzien van weersbestendig gecoat hout. Zo combineert u de klassieke, gezellige sfeer met de strakke, duurzame buitenkant van uw houten serre.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de verschillende materialen voor uw serre die Vriesia Bouwen met glas gebruikt? Onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag. Ook kunnen we u adviseren over de keuze van het best geschikte materialen voor uw serre of uw woning. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Projecten: Tuinkamers/Serres

Hieronder enkele projecten van door Vriesia Bouwen met glas gerealiseerde tuinkamers en serres.
Meer tuinkamers en serres >>

Back To Top
×Close search
Zoeken