Vriesia Glas en Kozijnen op Facebook Blog: bouwen met glas Veel gestelde vragen Vriesia Glas en Kozijnen op Twitter
Home
Serre aanbouw bannner

Aanbouw serre

Het ontwerp en bouw

Een aanbouw van een serre zorgt voor maximale lichtinval zodat u optimaal kunt genieten van de zon. Een serre draagt op deze manier bij aan een lekker gevoel in uw woning. Wij leveren serres die aan al uw wensen voldoen. Bij een serre van Vriesia Bouwen met glas heeft u de keus uit verschillende materialen. Wij kunnen dus voor elk huis de passende aanbouw serre realiseren. Wilt u bijvoorbeeld een schuifwanden systeem met profielen van aluminium? Of geeft u de voorkeur aan een kunststof serre? Ook hout behoort tot de mogelijkheden. U ziet: met een serre van Vriesia kunt u alle kanten op. Met het materiaal van uw keuze bepaalt u zelf de uitstraling van uw serre.

Serre materialen

Serres zijn verkrijgbaar in verschillende hoogwaardige materialen zoals aluminium, hout, kunststof of een combinatie hiervan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor aluminium met een lichtdoorlatende architectuur, of voor sfeervol hout. Graag adviseren wij u bij de keuze van het materiaal voor uw serre. Klik op de link hierboven om meer over de materialen te lezen.

Serre glassoorten

Niet alleen voor de profielen van uw aanbouw serre heeft u bij Vriesia Bouwen met glas diverse mogelijkheden. Wij hebben een breed scala aan glassoorten voor serres. Standaard gebruiken we hoogwaardig isolatie glas, vanwege het grote glas oppervlak bij een serre. Daarnaast kunt u voor andere soorten serre glas kiezen, zoals HR++ glas, zelfreinigend glas, driedubbel glas of zonwerend glas.

Bezoek onze showroom

Wilt u meer informatie over aanbouw serres en de verschillende materialen en glassoorten hiervoor? Kom dan langs in onze showroom. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden voor een serre. Van 2 t/m 7 januari a.s hebben wij een expert over de vloer die u ook technisch kan informeren over de mogelijkheden van een (complexere) uitbouw. Samen komen we vast en zeker tot het ontwerp van de serre van uw dromen! Bekijk hier de showroom openingstijden.

Wat zoekt u?