Vriesia Glas en Kozijnen op Facebook Blog: bouwen met glas Veel gestelde vragen Vriesia Glas en Kozijnen op Twitter
Home
Tuinkamer en serre van Vriesia

Tuinkamer in Sneek

Heerlijk buitenleven in een tuinkamer in Sneek

Bent u ook zo graag in uw tuin? En vindt u het jammer dat dit in de winter niet mogelijk is? Een tuinkamer biedt hiervoor dé oplossing! Met een tuinkamer geniet u het hele jaar door van het heerlijke buitenleven in Sneek en omstreken, zonder dat u last heeft van de kou en wind. Een tuinkamer in uw tuin van Vriesia bouwen met glas staat garant voor een prachtige ruimte met veel glas en veel licht.

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een afgesloten ruimte (net als een serre), maar deze maakt geen onderdeel uit van het huis. Vaak is een tuinkamer een aparte ruimte in de tuin. Deze ruimte wordt alleen verwarmd als u er gebruik van maakt. Een tuinkamer wordt ook wel beschreven als een terrasoverkapping met een wand en plafond van glas. De glazen elementen zorgen voor een maximale lichtinval en een natuurlijke overgang van de tuin naar de tuinkamer. Ook een geheel transparante uitvoering van de tuinkamer bij u in Sneek is mogelijk.

100% Vriesia: specialist tuinkamer in Sneek

Vriesia bouwen met glas is uw specialist voor tuinkamers op maat in Sneek. Wij werken samen met gerenommeerde merken om voor u de perfecte tuinkamer te creëren, die volledig aansluit bij uw wensen en past bij uw tuin in Sneek en omgeving. Wilt u meer weten over tuinkamers van Vriesia bouwen met glas? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Glasservice van Vriesia bouwen met glas

Bij Vriesia bouwen met glas kunt u terecht voor alles wat met glas te maken heeft. Vriesia bouwen met glas heeft in de omgeving van Sneek veel klanten die zij heeft voorzien van tuinkamers, glas, serres, glazen deuren, serres en kozijnen. Naast het leveren van producten heeft Vriesia bouwen met glas ook een uitgebreide glasservice waarbij uw glasschade van begin tot eind wordt afgehandeld.

Projecten: Tuinkamers/Serres

Hieronder enkele projecten van door Vriesia Bouwen met glas gerealiseerde tuinkamers en serres.
Meer tuinkamers en serres >>

Wat zoekt u?