Vriesia Glas en Kozijnen op Facebook Blog: bouwen met glas Veel gestelde vragen Vriesia Glas en Kozijnen op Twitter
Home
subsidie totale woningisolatie

Subsidie voor energiebesparen eigen huis

Huizenbezitters kunnen 20% subsidie krijgen voor energiebesparende maatregelen als je minimaal 2 maatregelen treft zoals isolatieglas in combinatie met dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloer isolatie. Daarnaast kun je extra subsidie krijgen voor bijvoorbeeld een isolerende voordeur.

Een rekenvoorbeeld: Stel je voert 2 isolatiemaatregelen uit ter waarde van 4.000,00 euro, dan is je subsidie 800 euro! Dat levert energiebesparing op en betekent minder CO2-uitstoot. Bovendien woont u veel comfortabeler; in de winter houdt u de warmte beter binnen, en in de zomer blijft uw woning koeler door beter te isoleren. De subsidie is vooral interessant als u een ouder huis hebt bijvoorbeeld van vóór 1992, die huizen waren destijds matig geïsoleerd. Maar ook voor minder oude woningen is isoleren interessant.

Vriesia bouwen met glas biedt u een breed scala aan isolatie oplossingen. De Subsidieregeling energiebesparing in huis is een landelijke regeling. Je kunt deze subsidie combineren met andere subsidies. Voor het aanvragen van een subsidies gelden enkele kwaliteitseisen zie hiervoor op   energiebesparende maatregelen

Klik hier voor voor meer informatie en aanvragen van de subsidie.

Vriesia Bouwen met glas

Wij bieden u de volgende oplossingen voor de verbetering en woningisolatie van uw woning:

Bezoek onze showroom

Kom langs in onze showroom om onze nieuwe isolatie systemen te bekijken. Wij kunnen u dan informeren over alle mogelijkheden en subsidies die u kunt krijgen op het isoleren van uw woning. Bekijk hier de showroom openingstijden, maak een afspraak of neem contact op via 088 – 1112599.

Vriesia bouwen met glas
Wat zoekt u?