Vriesia Glas en Kozijnen op Facebook Blog: bouwen met glas Veel gestelde vragen Vriesia Glas en Kozijnen op Twitter
Home
Serre aanbouw bannner

Serres Vriesia: ontwerp en bouw

Serres Vriesia Bouwen met glas zorgen voor een maximale lichtinval zodat u optimaal kunt genieten van de zon. Serres dragen op deze manier bij aan een lekker gevoel in uw woning. Wij leveren serres die aan al uw wensen voldoen. Bij serres van Vriesia Bouwen met glas heeft u de keus uit verschillende materialen. Wij kunnen dus voor elk huis de passende serre realiseren. Wilt u bijvoorbeeld een schuifwanden systeem met profielen van aluminium? Of geeft u de voorkeur aan een kunststof serre? Ook hout behoort tot de mogelijkheden. U ziet: met een serre van Vriesia kunt u alle kanten op. Met het materiaal van uw keuze bepaalt u zelf de uitstraling van uw serre.

Serres Vriesia materialen

Serres Vriesia Bouwen met glas zijn verkrijgbaar in verschillende hoogwaardige materialen zoals aluminium, hout, kunststof of een combinatie hiervan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor aluminium met een lichtdoorlatende architectuur, of voor sfeervol hout. Graag adviseren wij u bij de keuze van het materiaal voor uw serre. Klik op de link hierboven om meer over de materialen te lezen.

Serre glassoorten

Niet alleen voor de profielen van uw serre heeft u bij Vriesia Bouwen met glas diverse mogelijkheden. Wij hebben een breed scala aan glassoorten voor serres. Standaard gebruiken we hoogwaardig isolatie glas, vanwege het grote glas oppervlak bij een serre. Daarnaast kunt u voor andere soorten serre glas kiezen, zoals HR++ glas, zelfreinigend glas, driedubbel glas of zonwerend glas.

Bezoek onze showroom

Wilt u meer informatie over serres Vriesia en de verschillende materialen en glassoorten hiervoor? Kom dan langs in onze showroom. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden voor een serre. Samen komen we vast en zeker tot het ontwerp van de serre van uw dromen! Bekijk hier de showroom openingstijden.

Glassoorten voor uw serre

Bij Vriesia Bouwen met glas kunt u kiezen uit tal van glassoorten voor uw serre: verschillende soorten isolatieglas, onderhoudsarm glas en zonwerend glas. Hieronder leest u meer over de eigenschappen en voordelen van deze verschillende typen serre glas.

  • Isolatieglas
  • Zelfreinigend glas
  • Zonwerend glas
  • Glazen dak
  • Driedubbel glas

Materialen voor uw serre

Serres Vriesia kunnen worden gemaakt van verschillende materialen zoals aluminium, kunststof, hout of een combinatie hiervan. Hieronder leest u meer over deze serre materialen.

  • Aluminium
  • Kunststof
  • Hout

Serres Vriesia op maat

Een serre zorgt voor maximale lichtinval zodat u optimaal kunt genieten van de zon. Een serre draagt op deze manier bij aan een lekker gevoel in uw woning. Wij leveren serres die aan al uw wensen voldoen. Bij een serre van Vriesia Bouwen met glas heeft u de keus uit verschillende materialen. Wij kunnen dus voor elk huis de passende serre realiseren. Wilt u bijvoorbeeld een schuifwanden systeem met profielen van aluminium? Of geeft u de voorkeur aan een kunststof serre? Ook hout behoort tot de mogelijkheden. U ziet: met serres Vriesia kunt u alle kanten op. Met het materiaal van uw keuze bepaalt u zelf de uitstraling van serres Vriesia.

Wat zoekt u?