skip to Main Content

Veranda Geluk

Meerwaarde voor uw woning!

Een veranda is een aanbouw aan de woning, meestal een afdak die gebruikt wordt als buitenkamer door de inrichting, gericht op de tuin. Wij hebben de voorkeur voor een veranda van glas om zoveel mogelijk lichtinval binnen in de woning te behouden. Door de inrichting van de veranda creëer je een ‘outdoor’ aan je huis, waardoor je het hele jaar van je tuin kunt genieten. Wij zien vaak de veranda gebruikt worden als een verlengstukje van de woonkeuken of als luxe lounge ruimte aangekleed met een sofa en een happy cocooning tafelhaard.

Een veranda kan ook later nog aangevuld worden met een glazen schuifwand, om minder afhankelijk van weersinvloeden te zijn en vaker lekker beschut gewoon buiten te kunnen genieten van de warmte van de zon en van de tuin. Ook op een regenachtige dag ruikt het heerlijk buiten, mensen voelen zich beter buiten met frisse lucht en natuurlijk licht. Een veranda verbindt binnen met buiten en is daardoor een meerwaarde voor uw woning en voor uw eigen woongeluk.

Hier laten we een aantal onbewerkte foto’s zien van het bouwteam van Vriesia, zodat u kunt zien hoe een veranda ook aan uw woning geplaatst kan worden. De inrichting is door verschillende klanten gefotografeerd omdat ze heel tevreden zijn met het eindresultaat. Bent u ook benieuwd of een veranda bij uw huis zou passen, kom dan voor een uitvoerig advies naar onze showroom in Sneek, wij kunnen u alles vertellen over het creëren van licht en ruimte met glas. Kom kijken in onze showroom en vraag naar speciale acties of blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Back To Top
×Close search
Zoeken