skip to Main Content
Tuinkamer van Vriesia Glas
Glazen schuifsysteem

In een tuinkamer van Vriesia Glas is het buitengewoon genieten

Wie in Canada is geweest, droomt er zelf ook van. Een houten veranda met een schommelbank om het buitenleven van de vakantie voor altijd vast te houden. Het hoeft niet bij dromen te blijven want ook in Friesland is deze uitbouw in opkomst.

Al zien ze er hier wel wat anders uit dan in Canada. Strak vormgegeven aluminium constructie met diverse opties. Met zijwanden onder het dak bijvoorbeeld. Of de laatste trend: een volledig afsluitbare tuinkamer met een glazen schuifwand aan de voorkant, zodat je niet alleen droog, maar ook tochtvrij buiten kan zitten, zoals bij deze mensen in St. Nic

Je kunt het zo comfortabel en mooi maken als je wilt. Met led-verlichting bijvoorbeeld en een luxe gashaard of je laat ook meteen de tuin onder handen nemen door het ontwerp van de veranda erop te laten aansluiten zoals bij deze tuinkamer waarbij je fantastisch uitzicht hebt over de vijver.

Het sterke punt van deze tuinkamer is dat je over het dak heen kunt lopen om het schoon te maken en ook een dik pak sneeuw kan geen kwaad. Door de sterke constructie heb je bij deze tuinkamer zelfs geen staander nodig in het midden en kan je genieten van een onbelemmerd vrij uitzicht. . Bijkomend voordeel is dat de tuinmeubels gewoon buiten kunnen blijven staan.

Voor een veranda of tuinkamer bij uw huis, komen wij graag bij u langs voor advies over alle mogelijkheden of kom oriënteren in onze showroom in Sneek.

Back To Top
×Close search
Zoeken