skip to Main Content
HR++ isolateiglas plaatsen
isolatieglas schuifpui vervangen
HR++ isolatieglas
energiebesparend glas
ECOTEC matzwart warm-edge spacer

Isolatieglas vervangen? Kies voor de allernieuwste beglazing!

HR++ isolatieglas isoleert veel beter dan gewoon isolatieglas of enkel glas. Comfort en energie besparen is een meerwaarde voor uw woning. Dit realiseert u optimaal door voor Eclaz One te kiezen.

Het nieuwste type glas: Eclaz One

Nieuw en revolutionair  isolatieglas, dat maximaal natuurlijk daglicht in huis haalt. Hoge inval van natuurlijk licht, esthetisch neutraal met een lage reflectie, top thermische isolatie en gratis zonne-energie. Het voldoet compromisloos aan de hoogste eisen wat energiezuinigheid en comfort betreft.

Eclaz One heeft 10 % meer thermische isolatie ten opzichte van de standaard HR++ rendementsbeglazing en isoleert bijna 3 maal beter dan gewoon dubbel glas en bijna 6 maal beter dan gewoon enkel glas.

Warm-edge afstandshouder
Vergeleken met de traditionele afstandshouder geeft de Ecotec afstandshouder een verbetering van gemiddeld 0,1 tot 0,3 W/m2.K afhankelijk van de lengte/breedte verhouding. Ecotec is matzwart van kleur en heeft daardoor een moderne uitstraling in tegenstelling tot de traditionele zilverkleurige  metalen afstandshouder.

Met HR++ isolatieglas houdt u de warmte binnen, bespaart u energie en het is comfortabel; minder kou en tocht van de ramen en geen condens aan de binnenkant van de ruit.  Condens aan de binnenkant van het glas is vaak een teken van onvoldoende ventilatie. Dit is op te lossen door ventilatieroosters te plaatsen in elke ruimte. Met HR++ glas kan er s ‘morgens condens op de buitenkant van het glas optreden, dit is vooral het geval met koud en nat weer. Soms vervelend maar het lost vanzelf weer op, meestal 2 uren na zonsopkomst.

Vriesia plaatst HR++ isolatieglas in kunststof kozijnen en/of houten kozijnen. Voor elke behoefte op glasgebied is Vriesia Bouwen met glas dé partner. Niet voor niets vertrouwen particuliere en zakelijke klanten in Noord-Nederland al meer dan 84 jaar op het vakmanschap en de scherpe prijzen van Vriesia.

Wij informeren u graag, kom vrijblijvend langs voor advies in onze showroom in Sneek.

Back To Top
×Close search
Zoeken