skip to Main Content
HR++ isolateiglas plaatsen
isolatieglas schuifpui vervangen
HR++ isolatieglas
energiebesparend glas
ECOTEC matzwart warm-edge spacer

Actie geldig t/m 31 juli 2019

Isolatieglas vervangen? nu met voordelige Ecotec afstandhouder!

HR++ isolatieglas isoleert veel beter dan gewoon isolatieglas of enkelglas. Meer comfort en energiebesparen is een meerwaarde voor uw woning.

Met HR++ isolatieglas houd je de warmte binnen, bespaar je energie en het is comfortabel; minder kou en tocht van de ramen en geen condens aan de binnenkant van de ruit.  Condens aan de binnenkant van het glas is vaak een teken van onvoldoende ventilatie. Dit is op te lossen met ventilatieroosters te plaatsen in elke ruimte. Met HR++ glas kan het voorkomen dat vooral met koud en nat weer, s ‘morgens condens op de buitenkant van het glas optreed. Dit is soms vervelend, maar lost vanzelf weer op, meestal 2 uur na zonsopkomst.

Eclaz One het glas van de toekomst

Nieuwe en revolutionaire generatie isolatieglas dat maximaal natuurlijk daglicht in huis haalt. Hoge inval van natuurlijk licht, esthetisch neutraal met een lage reflectie, top

thermische isolatie en gratis zonne-energie.  SGG CLIMAPLUS ECLAZ ONE voldoet compromisloos aan de hoogste eisen wat energiezuinigheid en

comfort betreft. ECLAZ ONE heeft 10 % meer thermische isolatie ten opzichte van de standaard dubbele hoog rendementsbeglazing (HR++ referentie Ug1,1) en isoleert bijna 3 maal beter dan gewoon dubbel glas (referentie SGG CLIMALIT Ug2,8) en bijna 6 maal beter dan gewoon enkel glas (referentie PLANICLEAR Ug5,8)

Warm-edge afstandshouder
Vergeleken met de traditionele afstandshouder geeft de ECOTEC warm-edge afstandshouder een verbetering van gemiddeld 0,1 tot 0,3 W/m2.K afhankelijk van de lengte/breedte verhouding. ECOTEC is matzwart van kleur en heeft daardoor een moderne uitstraling in tegenstelling tot de traditionele zilverkleurige  metalen afstandshouder.

Wij plaatsen HR++ isolatieglas in kunststofkozijnen en/of houten kozijnen met nieuwe latten die het glas en uw kozijnen beschermen tegen vocht en weersinvloeden. Bij houten kozijnen wordt de onderdorpel beschermd door een extra brede glaslat; een neuslat.

Bij moeilijk bereikbare gevels zetten we hulpmiddelen in zoals een verrijdbare kraan, groot of klein, net wat de situatie vraagt. We werken veilig en klantvriendelijk door te letten op kwaliteit, risico’s en veiligheid voor de mens, het milieu en de omgeving.  Het oude glas wordt netjes afgevoerd en gerecycled.

Wij informeren u graag, kom vrijblijvend langs voor advies in onze showroom in Sneek.

Back To Top
×Close search
Zoeken