Vriesia Glas en Kozijnen op Facebook Blog: bouwen met glas Veel gestelde vragen Vriesia Glas en Kozijnen op Twitter
Home
HR++ Isolatieglas
HR++ Isolatieglas
HR++ Isolateiglas Plaatsen
Verreiker W Tjaarda 3
Verreiker Met B En B W Tjaarda 24 April 2017
Isolatieglas Schuifpui Vervangen
Bolift F Vaart
F Vaart
HR++ Isolatieglas
BTW-vrije montage isolatieglas bij Vriesia Glas

Isolatieglas vervangen

HR++ isolatieglas isoleert veel beter dan gewoon isolatieglas of enkelglas. Meer comfort en energiebesparen is een meerwaarde voor uw woning.

Met HR++ isolatieglas houd je de warmte binnen, bespaar je energie en het is comfortabel; minder kou en tocht van de ramen en geen condens aan de binnenkant van de ruit.  Condens aan de binnenkant van het glas is vaak een teken van onvoldoende ventilatie. Dit is op te lossen met ventilatieroosters te plaatsen in elke ruimte. Met HR++ glas kan het voorkomen dat vooral met koud en nat weer, s ‘morgens condens op de buitenkant van het glas optreed. Dit is soms vervelend, maar lost vanzelf weer op, meestal 2 uur na zonsopkomst.

Wij plaatsen HR++ isolatieglas in kunststofkozijnen en/of houten kozijnen met nieuwe latten die het glas en uw kozijnen beschermen tegen vocht en weersinvloeden. Bij houten kozijnen wordt de onderdorpel beschermd door een extra brede glaslat; een neuslat.

Bij moeilijk bereikbare gevels zetten we hulpmiddelen in zoals een verrijdbare kraan, groot of klein, net wat de situatie vraagt. We werken veilig en klantvriendelijk door te letten op kwaliteit, risico’s en veiligheid voor de mens, het milieu en de omgeving.  Het oude glas wordt netjes afgevoerd en gerecycled.

Door de subsidiemogelijkheden is het nu extra aantrekkelijk om energie te besparen, vooral als je het combineert met meer maatregelen. Wij informeren u graag, kom vrijblijvend langs voor advies in onze showroom in Sneek.

Wat zoekt u?