skip to Main Content
glazen informatiepanelen
Glazen wand in Metaheerhuisje
Glazen wand in Metaheerhuisje

Glaspanelen in historische gebouwen

Glas toepassingen in historische gebouwen geeft altijd een bijzondere sfeer. De transparantie  van glas creëert diepte waar mee gespeeld kan worden. Dit soort projecten wordt vaak mogelijk gemaakt door een stichting als opdrachtgever,  met een creatief vormgevers waarbij vaak subsidie of alternatieve financieringsbronnen betrokken zijn, waardoor het voorbereidingsproces zorgvuldig moet gebeuren.

Bijzondere projecten waar wij met plezier en trots op terug kijken. Zoals de informatie panelen in de Broerekerk waar de geschiedenis met historische foto’s in glas zijn afgebeeld en 10 cm ‘zwevend’ voor de monumentale wand zijn bevestigd.

Een ander bijzonder project is het Metaheerhuisje en Appingedam. De glazen wand is onderdeel van een renovatieproject van 212 Fahrenheit waarbij dit monumentale gebouw als museum in oude staat hersteld is geworden.

De glazenwand is in een wit aluminium klick-systeem gemonteerd, wat demontabel is ivm schoonmaakwerkzaamheden. Deze glaswand dient als informatievoorziening om met foto’s en teksten de oude sfeer en functie te beleven.

Hebt u een bijzonder project, wij denken graag met u mee en kunnen u verbinden u met creatieve vormgevers /kunstenaars in ons netwerk.

Back To Top
×Close search
Zoeken