skip to Main Content
Glazen badkamerdeur van Vriesia
Glazen badkamerdeur van Vriesia
Glazen badkamerdeur van Vriesia
Glazen badkamerdeur van Vriesia
Douchewand van glas

Glazen douchewanden die hun glans behouden

Glazen douchewanden en -deuren komen uitstekend tot hun recht in badkamers. Wij leveren en monteren glazen deuren voor een stijlvol interieur en ze worden ook veel op maat toegepast in badkamers.

De heldere transparantie blijft ook langer dan ooit tevoren onveranderd. SGG TIMELESS beschikt over een magnetroncoating

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van glas toepassingen in badkamers is het TIMELESS glas, helder glas speciaal ontwikkeld door SAINT-GOBAIN GLASS voor douchedeuren, douchewanden, douchecabines en badschermen, is voorzien van een coating die je niet ziet maar die er wel voor zorgt dat kalkaanslag geen kans krijgt en dat het glas minder snel dof wordt of veroudert.

Hygiëne en transparantie

Glas is het perfecte materiaal voor douchewanden en badschermen. Het is een hygiënisch materiaal en ook vanuit esthetisch oogpunt is het materiaal, dankzij zijn transparantie, discreet en stijlvol. Een onzichtbare coating op een zijde van het glas, zorgt ervoor dat het glas veel makkelijker schoon te maken is en veel minder snel dof wordt en dus veroudert.

Tijdloos mooi en glanzend

De voordelen van deze harde coating is dat het glas beter beschermd is tegen corrosie (de typische witte sluiers) en makkelijker schoon te maken is dan onbehandeld glas omdat  het water sneller van het oppervlak  glijdt  en kalkaanslag minder vast kan hechten. Bovendien is er minder condens en de condens verdwijnt sneller van het glasoppervlak.

De werkzaamheid van deze coating, die alle vormen van industriële verwerking (harden, lamineren, buigen, zeefdrukken…) doorstaat, blijft jaar na jaar behouden. Daarom kunnen wij 10 jaar garantie bieden tegen corrosie op SGG TIMELESS douchewanden.

Bezoek onze showroom in Sneek voor inspiratie en advies voor op maat gemaakte toepassingen van glas, maar ook voor speciale spiegels met een coating of een filter voor een extra mooi spiegelbeeld!

Back To Top
×Close search
Zoeken