Vriesia Glas en Kozijnen op Facebook Blog: bouwen met glas Veel gestelde vragen Vriesia Glas en Kozijnen op Twitter
Home
google indoor vriesia

Evenementen 2018

Zo nu en dan trekken we er even op uit, om nieuwe trends te verzamelen om in onze showroom aan u te laten zien. Samen met leveranciers bedenken we aantrekkelijke acties om nieuwe producten onder de aandacht te brengen. Kom kijken in de mooiste showroom van het Noorden, hier kunt u uitgebreid alle mogelijkheden zien en beleven om al heel vroeg van de eerste lentezon te genieten, je leefruimte te vergroten en de natuur naar binnen te halen. U bent van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan onze showroom in Sneek. Geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 – 17:00 uur of op afspraak. Als u van te voren even belt 088-111 25 99, staat de koffie voor u klaar! 

Tinto theater voorstelling

Muziektheater Tinto heeft in onze werkplaats een geschikt podium gevonden voor hun voorstelling 'Ode aan de man'. In ‘Geen Poes, wel een Tijger / Ode aan de man’ wordt u op feestelijke wijze onderhouden over het eeuwenoude thema: wat is een man zonder een vrouw en wat is een vrouw zonder een man. Wij komen weliswaar van verschillende planeten, maar er zijn zoveel overeenkomsten, zoveel dingen die we van elkaar kunnen leren. Er is zoveel om te bewonderen aan onze wederhelften, ook als ze geen wederhelften zijn. Kortom: het is tijd voor een ode aan de man! Vriesia heeft voor zaterdagavond 26 mei stoelen gereserveerd voor relaties van Vriesia. Meld u aan met een mailtje of telefoontje, dan bent u verzekerd van een feestelijke avond met een Ode aan de Man. Mannen zijn dan ook van harte welkom op dit feestje!

Lees meer...

Vrolijke Paasacties bij Vriesia

Bent u het Paasweekend van plan om erop uit te gaan? Dan bent u op Tweede Paasdag, maandag 2 april, ook bij ons van harte welkom om u te oriënteren op een glazen veranda of gebruik te maken van de vrolijke paasacties. Er rijden van 12.00 – 17.00 uur twee (gratis) shuttles van De Hemmen naar het centrum en terug. Zo kunt u een bezoek aan onze showroom ook eenvoudig combineren met een bezoek aan Sneek XL en kunt u de auto makkelijk kwijt op het bedrijventerrein.  

Lees meer...

Glaskunst 10-daagse 2018

Dit jaar wordt voor de 7e keer de Glaskunst 10-daagse georganiseert in november. Een week vol demonstraties en workshops in de showroom en werkplaats van Vriesia Glas in Sneek. Diverse glaskunstenaars uit Noord-Nederland tonen hun kunstwerken in de showroom die voor deze 10 dagen omgetoverd wordt tot glaskunst-galerie, zonder commissie, ter promotie van de kunstenaars. Een echt broeinest van glaskunst, ambacht en vakmanschap aanleiding voor wooninspiratie, en comfortabel wonen.

Lees meer...

Speciale aanbiedingen

Haal de natuur binnen, maar houd insecten buiten. Ook met zonwering en raamdecoratie kunt u bij ons uw ramen en deuren compleet maken.  Kiest u tijdens uw showroombezoek voor een kunststof kozijn van Vriesia, vraag dan naar onze speciale aanbiedingen die wisselen per seizoen of schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor leuke acties en ontwikkelingen.

Wat zoekt u?