skip to Main Content
google indoor vriesia

Evenementen 2018

Zo nu en dan trekken we er even op uit, om nieuwe trends te verzamelen om in onze showroom aan u te laten zien. Samen met leveranciers bedenken we aantrekkelijke acties om nieuwe producten onder de aandacht te brengen. Kom kijken in de mooiste showroom van het Noorden, hier kunt u uitgebreid alle mogelijkheden zien en beleven om al heel vroeg van de eerste lentezon te genieten, je leefruimte te vergroten en de natuur naar binnen te halen. U bent van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan onze showroom in Sneek. Geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 – 17:00 uur of op afspraak. Als u van te voren even belt 088-111 25 99, staat de koffie voor u klaar! 

Maak kans op entreekaartjes NESKO concert 7 april in St. Nicolaasga

Op zondag 7 april zal in de Grote kerk van Sint Nicolaasga het NESKO concert, Nederlands Studenten Kamerorkest, plaatsvinden o.l.v. dirigent Sander Teepen met het thema "vol verhalen". Wij waarderen dit initiatief  van de Soroptimistenclub Friesland Zuid West Hoek, die dit organiseert ten bate van Woonlocatie Thiedemaweg in damwoude en Stichting Maeyke Hiem in St. Nicolaasga. Vriesia Glas steunt dit evenement door 10 entreekaartjes voor dit prachtige concert beschikbaar te stellen aan onze zeer gewaardeerde relaties. Het enige wat u hoeft te doen om kans te maken is een berichtje sturen; Als u mij een berichtje mailt of telefonisch doorgeeft op nr. 088-1112511 dat u liefhebber bent van NESKO, dan stuur ik u 2 entreekaartjes.

Lees meer...

Speciale aanbiedingen

Haal de natuur binnen, maar houd insecten buiten. Ook met zonwering en raamdecoratie kunt u bij ons uw ramen en deuren compleet maken.  Kiest u tijdens uw showroombezoek voor een kunststof kozijn van Vriesia, vraag dan naar onze speciale aanbiedingen die wisselen per seizoen of schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor leuke acties en ontwikkelingen.

Back To Top
×Close search
Zoeken