skip to Main Content
google indoor vriesia

Evenementen 2018

Zo nu en dan trekken we er even op uit, om nieuwe trends te verzamelen om in onze showroom aan u te laten zien. Samen met leveranciers bedenken we aantrekkelijke acties om nieuwe producten onder de aandacht te brengen. Kom kijken in de mooiste showroom van het Noorden, hier kunt u uitgebreid alle mogelijkheden zien en beleven om al heel vroeg van de eerste lentezon te genieten, je leefruimte te vergroten en de natuur naar binnen te halen. U bent van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan onze showroom in Sneek. Geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 – 17:00 uur of op afspraak. Als u van te voren even belt 088-111 25 99, staat de koffie voor u klaar! 

De Glaskunst 10-daagse 2019

Glaskunst 10-daagse Diverse glaskunstenaars  exposeren hun kunstwerken met de thema’s kleurrijk, abstract, onderdeel van architectuur en glaskunst op maat en de toegepaste glaskunst. De Glaskunst 10-daagse wordt op vrijdag 15 november geopend en bied 10 dagen diverse activiteiten voor jong en oud. Wij nodigen u uit om te komen genieten van bijzondere Glaskunst met een uitzonderlijke collectie kunstzinnige toepassingen van glas en licht. Vriesia Glas Wij verwelkomen u graag tijdens de Glaskunst 10-daagse, van 15 tot 25 november in onze extra feestelijke showroom voor inspiratie, een goed gesprek over glas en toegepaste glaskunst, mooie glaskunst, foto's en leuke kortingen op glas. Tot ziens, Tinka (eigenaresse Vriesia Glas)

Lees meer...

Speciale aanbiedingen

Haal de natuur binnen, maar houd insecten buiten. Ook met zonwering en raamdecoratie kunt u bij ons uw ramen en deuren compleet maken.  Kiest u tijdens uw showroombezoek voor een kunststof kozijn van Vriesia, vraag dan naar onze speciale aanbiedingen die wisselen per seizoen of schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor leuke acties en ontwikkelingen.

Back To Top
×Close search
Zoeken