Vriesia Glas en Kozijnen op Facebook Blog: bouwen met glas Veel gestelde vragen Vriesia Glas en Kozijnen op Twitter
Home
google indoor vriesia

Evenementen 2017

Zo nu en dan trekken we er even op uit, naar verschillende beurzen in de regio. Misschien wel bij u in de buurt? Daar kunt u uitgebreid alle mogelijkheden zien om al heel vroeg van de eerste lentezon te genieten, je leefruimte te vergroten en de natuur naar binnen te halen. U kunt ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom in Sneek. Deze blijft tijdens de beurzen gewoon open.

Veranda dagen 2017

In combinatie met de landelijke actie van Verasol, organiseren wij dit jaar van 5 tot 15 juni de Veranda dagen, barstens vol speciale aanbiedingen voor overkappingen, veranda's en tuinkamers. Informatie volgt op deze website en in onze nieuwsbrief!

Lees meer...

Glaskunst 10-daagse 2017

Dit jaar wordt voor de 6e keer de Glaskunst 10-daagse georganiseert in november. Een week vol demonstraties en workshops in de showroom en werkplaats van Vriesia Glas in Sneek. Diverse glaskunstenaars uit Noord-Nederland tonen hun kunstwerken in de showroom die voor deze 10 dagen omgetoverd wordt tot glaskunst-galerie, zonder commissie, ter promotie van de kunstenaars. Een echt broeinest van glaskunst, ambacht en vakmanschap aanleiding voor wooninspiratie, en comfortabel wonen.

Lees meer...

Speciale beursaanbieding: Geheel gratis!

Haal de natuur binnen, maar houd insecten buiten. Kiest u tijdens uw beursbezoek voor een kunststof kozijn van Vriesia, dan ontvangt u gratis een sterk en solide hor op maat.

Wat zoekt u?