skip to Main Content
Vouwwanden van Vriesia
Vouwwanden van Vriesia

Vouwwand van Vriesia

Wilt u eenvoudig het buitenleven naar binnen halen? Kies dan voor een vouwwand, want hiermee benut u optimaal uw uitzicht. Ook profiteert u van optimale lichtinval, waardoor elke ruimte groter lijkt. Het grote voordeel van een vouwwand is dat hij ook geschikt is voor kleine ruimtes, omdat een vouwwand niet naar binnen of buiten draait wanneer hij opent. Hierdoor creëert u aanzienlijke ruimtewinst.

De nieuwste trend bij Vriesia: Solarlux vouwwanden

U kunt bij Vriesia terecht voor houten vouwwanden, kunststof vouwwanden en aluminium vouwwanden. Alle vouwwanden kunnen wij exact op de gewenste maat leveren.
Klik hier voor de nieuwste brochure van Solarlux vouwwanden

Houten vouwwand

Oudbouw, nieuwbouw, stijlvol landhuis of moderne stadsvilla: Glazen vouwwanden verlenen elk huis een uniek ruimte en woongevoel. Als ruimteverdeler binnen of als woonruimte-opening naar balkon, terras of tuin, als uitbreiding van uw terrasdak naar de serre of als balkonbeglazing – laat u inspireren door overtuigende voorbeelden voor de toepassing van innovatieve glazen vouwwanden. Lees meer.

Glazen vouwwand

Glas in de architectuur laat binnen- en buitenzones versmelten en met elkaar communiceren. Glazen vouwwanden van Solarlux fungeren als norm in deze unieke onderlinge relatie. Zij garanderen bijzondere woonconcepten met grenzeloze openheid of maximale bescherming.

Flexibel en veranderlijk wonen

  • Een ruimteverdeler maakt de keuken perfect
  • De trend van het wonen gaat naar een flexibele ruimtevormgeving met verschillende gebruiksmogelijkheden.
  • De glazen ruimteverdelers maken deze individuele verdeling mogelijk. Naar wens kan de glazen vouwwand worden geopend
  • of gesloten, zonder de ruimte in gesloten toestand licht en transparantie te ontnemen.
  • Ook kan de beglazing worden aangepast aan bijzondere architectonische eisen.  Met een glazen vouwwand boven de keukenbar, creëert u een communicatieve atmosfeer naar het aangrenzende woongedeelte.
Back To Top
×Close search
Zoeken