skip to Main Content
Voordeuren ook bij Vriesia

Kunststof voordeuren

Een kunststof voordeur kan in vele stijlen worden uitgevoerd. U kunt kiezen uit verschillende modellen met of zonder accenten. Het grote voordeel van een kunststof voordeur is dat deze makkelijk is in het onderhoud en onverwoestbaar en inbraakwerend is.

Waarom kiezen voor een kunststof voordeur?

Het praktische van een kunststof voordeur is dat ze goed bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast zijn kunststof deuren tegenwoordig niet meer te onderscheiden van houten deuren en daardoor ziet het er erg stijlvol uit. Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een kunststof voordeur. Om u een duidelijk beeld te geven van de voordelen hebben we alle voordelen voor u op een rijtje gezet.

 • Kostenbesparing
  Kunststof deuren zijn, in vergelijking tot hardhouten deuren, goedkoop in de aanschaf. Meer weten over de prijzen van kunststof deuren? Wij vertellen u graag meer over de kosten.
 • Onderhoudsarm
  Kunststof deuren hoeven nooit geverfd of gelakt te worden omdat ze kleurvast zijn. Verder zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden.
 • Isolerend
  De kunststof deuren zijn goed isolerend, zowel thermisch als akoestisch.
 • Inbraakwerend
  Door de ingebouwde meerpuntssluiting zijn de kunststof deuren zeer veilig.
 • Brandwerend
  Omdat kunststof moeilijk vlam vat en zelfdovend is, zijn kunststof deuren zeer brandveilig.
 • Duurzaam
  Omdat de deuren gemaakt zijn van gerecycled kunststof gaan ze zeer lang mee en zijn ze erg milieuvriendelijk.

Kunststof deur in elke kleur

Kunststof deuren moeten natuurlijk bij de uitstraling van uw woning passen. Als u binnen kunststof deuren laat plaatsen moeten deze natuurlijk ook passen bij uw interieur. Bij Vriesia Glas Totaal kunt u de deuren in vrijwel alle verschillende kleuren laten maken. Zo krijgt u kunststof deuren die helemaal bij uw wensen aansluiten.
Kunststof voordeur in onze showroom

In de showroom van Vriesia Glas Totaal kunt u onze kunststof deuren bekijken en zo ideeën opdoen voor de uitvoering van uw kunststof deuren. Ook geven onze vakkundige medewerkers u graag uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden van kunststof deuren.

Back To Top
×Close search
Zoeken