skip to Main Content
Voordeuren ook bij Vriesia
Voordeuren ook bij Vriesia

Voordeur van Vriesia Bouwen met glas

Een voordeur geeft een eigen uitstraling aan een huis. Het is daarom niet vreemd dat u hoge eisen stelt aan een voordeur als het gaat om uitstraling, functioneren en veiligheid. Welk materiaal past het beste bij u? Sfeervol hout, tijdloos kunststof of modern aluminium? De mogelijkheden zijn talrijk. Hiernaast staan een aantal foto’s van mogelijke voordeuren. Wij verzekeren u dat wij voor elke smaak en huistype een passende voordeur kunnen leveren.

Voordeur Hout

Met een houten voordeur creëert u een sfeervolle entree. Wij kunnen een houten voordeur voor u op maat maken op basis van 3 productlijnen. U hebt daarbij keuze uit verschillende modellen, kleuren en beslag. Ook kunt u kiezen voor een houten voordeur met daarin glas.

Kunststof voordeuren

Een kunststof voordeur kan in vele stijlen worden uitgevoerd. U kunt kiezen uit verschillende modellen met of zonder accenten. Het grote voordeel van een kunststof voordeur is dat deze makkelijk is in het onderhoud en onverwoestbaar en inbraakwerend is.

Aluminium voordeuren

Als u een hoogwaardige kwaliteit voordeur wilt, kunt u het beste kiezen voor aluminium. Aluminium voordeuren zijn beter dan kunststof als het gaat om stabiliteit, inbraakwerend en duurzaamheid. Qua vormgeving is alles mogelijk met een aluminium deur. Wij kunnen twee varianten aluminium deuren leveren: met daarin kunststof panelen of aluminium panelen.

HBI inbraakwerende deuren

De kunststof veiligheidsdeuren van HBI kenmerken zich door hun veelzijdige design, duurzaamheid en optimale functionaliteit. Alle HBI deuren zijn standaard uitgerust met een geavanceerde veiligheidstechniek, die veel verder gaat dan bestaande standaardoplossingen tegen inbraak. Zo bezitten ze een ingebouwde meervoudige vergrendeling met zwenkschoten en pennen, die het vrijwel onmogelijk maken om het deurblad van het kozijn los te maken.

Verschillende typen voordeuren:

  • Hout
  • Kunststof
  • Aluminium
  • Inbraakwerend
Back To Top
×Close search
Zoeken