Vriesia Glas en Kozijnen op Facebook Blog: bouwen met glas Veel gestelde vragen Vriesia Glas en Kozijnen op Twitter
Home
Schuifpui Vriesiaglas
Schuifpui Vriesiaglas

Schuifpui van Vriesia glas

Wilt u eenvoudig het buitenleven naar binnen halen? Kies dan voor schuifpuien, want hiermee benut u optimaal uw uitzicht. Ook profiteert u van optimale lichtinval, waardoor elke ruimte groter lijkt. Het grote voordeel van schuifpuien is dat hij ook geschikt is voor kleine ruimtes, omdat een schuifpui niet naar binnen of buiten draait wanneer hij opent. Hierdoor creëert u aanzienlijke ruimtewinst.

Kunststof schuifpuien

Een kunststof schuifpui worden uitgerust met stalen versterkingen in de middelste kamer, voor een nog langere levensduur. Bovendien kunnen ze geleverd worden in een witte, gladde afwerking of worden ze voorzien van structuurfolies, waarbij een houtimitatie slechts één van de mogelijkheden is.

Aluminium schuifpuien

Een aluminium schuifpui heeft een hele andere uitstraling dan een houten schuifpui of een kunststof schuifpui. Door een strakke uitstraling zal een aluminium schuifpui vooral goed tot zijn recht komen bij een modern huis.

Houten schuifpuien

Je hoeft geen tuinmeubilair weg te zetten bij het opendoen van schuifpuien en ook geen rekening te houden met de wind. Namelijk een draaideur kan namelijk stuk waaien door de wind als deze open staat. Ook heeft een schuifpui minder dorpels en stijlen dan bij een normale draaideur.

Verschillende types

U kunt bij Vriesia bouwen met glas terecht voor houten, kunststof en aluminium schuifpuien. Daarnaast kunt u kiezen uit een hefschuifpui of een kiepschuifpui. Alle schuifpuien kunnen wij exact op de gewenste maat leveren.

Wat zoekt u?