skip to Main Content
Kunststof gevelbekleding Vriesia

Kunststof gevelbekleding

Duurzaam, stijlvol en onderhoudsarm

Woningen, kantoren en bedrijfspanden krijgen extra bescherming en een stijlvolle, eigentijdse uitstraling met kunststof gevelbekleding. Een uitstraling die past bij de bewoners of gebruikers. Want ook een aantrekkelijke buitenkant verhoogt het leefplezier en comfort.

Het gebruik van natuurproducten voor gevelbekleding, zoals hout, wordt al langer toegepast. Houten gevels hebben echter als nadeel dat er veel onderhoud nodig is, zoals schilderwerk en behandeling tegen schimmelen en houtrot.

De voordelen van kunststof

Kunststof panelen voor wand- en gevelbekleding zijn onderhoudsarm, duurzaam, uv-bestendig en ze kunnen een gebouw elke gewenste uitstraling geven, inclusief een houtlook. Niet te onderscheiden van echt houten panelen. En met af en toe een sopje blijven de panelen er als nieuw uitzien.

Eenvoudige montage

Bij Vriesia kunt u terecht voor kunststof gevelbekleding en dakranden van Milin en VinyPlus®. Gemaakt uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen, onderhoudsarm, duurzaam en milieuvriendelijk. De gevelpanelen zijn bovendien eenvoudig en snel te monteren.

gevelbekleding
gevelbekleding
gevelbekleding
gevelbekleding
gevelbekleding
gevelbekleding
Back To Top
×Close search
Zoeken