skip to Main Content
Kozijnen van Vriesia bouwen met glas

Raamkozijn

Vriesia levert houten raamkozijnen, kunststof kozijnen en aluminium raamkozijnen. Kijk hieronder voor het type kozijn van uw keuze voor meer informatie.

Houten raamkozijn

Houten kozijnen geven sfeer aan uw huis. Bekijk het ruime aanbod van houten kozijnen. Vriesia levert alle kozijnen volgens uw wensen.

Kunststof raamkozijn

Kunststof kozijnen zijn ideaal voor mensen die weinig onderhoud aan hun kozijnen willen hebben. Het aanbod van zowel materiaal, vorm en kleur is vrijwel onbeperkt.

Aluminium raamkozijn

Aluminium kozijnen zijn duurzaam en passen uitstekend bij moderne woningen. Deze kozijnen zijn in bijna elke RAL-kleur leverbaar.

Inbraakwerend kozijn

Beveilig uw huis optimaal tegen inbraak met HBI inbraakwerende kozijnen. De anti-inbraak kozijnen zijn leverbaar in de materialen hout, hout/aluminium en kunststof. Bekijk de mogelijkheden in onze showroom te Sneek.

Stalen binnenkozijn

Onze stalen binnenkozijnen zijn tijdloos en veelzijdig. Ze zijn bij uitstek geschikt voor renovatiewerkzaamheden.
Projecten raamkozijn

Ranke profielen, maximaal lichtinval

Vriesia gebruikt zeer ranke profielen zodat het natuurlijke lichtinval maximaal benut wordt en alle ruimte krijgt. Door de speciale constructie en de vormvastheid van het staal kunnen ook zeer grote glaspartijen in deze smalle kaderprofielen uitgevoerd worden. De lichtopbrengst is dan zelfs bij een kleinere vlakverdeling veel groter dan bij dezelfde constructie uitgevoerd in hout. Dankzij de nieuwste technieken zijn uw stalen ramen en deuren optimaal thermisch geïsoleerd. Dit maakt ze bij uitstek geschikt voor renovatieprojecten!

Elegant en functioneel

Het staal van vandaag combineert de elegantie van vroeger met de eisen van vandaag. Met z’n veelzijdige, ranke vormgeving sluit staal prima aan bij de hedendaagse bouwstijlen in renovatie en nieuwbouwprojecten. Het materiaal is sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. En toepassing van staal geeft ontwerpen meer karakter en meer cachet, veel architecten werken dan ook (weer) met stalen puien, deuren en ramen.

Wilt u een impressie van onze producten. Kom gerust langs in onze showroom in Sneek. Op een steenworp afstand van Joure, Drachten, Kropswolde, Leek en Roden.

Voor de verbouwing van uw huis of voor de aanbouw van een serre of tuinkamer? Alles is mogelijk. Maak vrijblijvend een afspraak en onze medewerkers overleggen samen met wat het beste past binnen uw renovatie of aanbouw. Wij merken dat het op prijs wordt gesteld als we langskomen of u naar onze showroom komt.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, pak de telefoon of stuur ons een mail met uw vraag. De koffie staat klaar!!

Back To Top
×Close search
Zoeken