skip to Main Content
Kozijnen van Vriesia bouwen met glas

Kozijnen Vriesia bouwen met glas

Vriesia levert houten kozijnen, kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. Kijk hieronder voor het type kozijn van uw keuze voor meer informatie.

Houten kozijn

Houten kozijnen geven sfeer aan uw huis. Bekijk het ruime aanbod van houten kozijnen. Vriesia levert alle kozijnen volgens uw wensen.

Kunststof kozijn

Kunststof kozijnen zijn ideaal voor mensen die weinig onderhoud aan hun kozijnen willen hebben. Het aanbod van zowel materiaal, vorm en kleur is vrijwel onbeperkt.

Aluminium kozijn

Aluminium kozijnen zijn duurzaam en passen uitstekend bij moderne woningen. Deze kozijnen zijn in bijna elke RAL-kleur leverbaar.

Inbraakwerend kozijn

Beveilig uw huis optimaal tegen inbraak met HBI inbraakwerende kozijnen. De anti-inbraak kozijnen zijn leverbaar in de materialen hout, hout/aluminium en kunststof.

Stalen binnenkozijn

Onze stalen binnenkozijnen zijn tijdloos en veelzijdig. Ze zijn bij uitstek geschikt voor renovatiewerkzaamheden.

Wilt u een impressie van onze producten. Kom gerust langs in onze showroom in Sneek. Op een steenworp afstand van Joure, Drachten, Kropswolde, Leek en Roden.

Voor de verbouwing van uw huis of voor de aanbouw van een serre of tuinkamer? Alles is mogelijk. Maak vrijblijvend een afspraak en onze medewerkers overleggen samen met wat het beste past binnen uw renovatie of aanbouw. Wij merken dat het op prijs wordt gesteld als we langskomen of u naar onze showroom komt. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, pak de telefoon of stuur ons een mail met uw vraag. De koffie staat klaar!!

Projecten: Kozijnen / schuifpui / rolluik / vouwwand

Hieronder enkele projecten van door Vriesia Bouwen met glas gerealiseerde kozijnen.
Meer kozijnen/schuifpui/rolluik/vouwwand >>

Back To Top
×Close search
Zoeken