skip to Main Content

Hor op maat

Originele plisséhordeur voor schuifpuien of tuindeuren

De plissédeur is de oplossing voor schuifpuien of tuindeuren. De plissédeur is voorzien van zwart, geplisseerd gaas, wat de insecten buiten houdt. Dit gaas is tevens zonwerend en goed zichtbaar. De plissédeur is gemaakt voor in de dag montage, maar op de dag montage is ook mogelijk. Hiervoor heeft u hoeklijnen nodig of een extra op de dag set (vraag naar de mogelijkheden). Voor bijvoorbeeld openslaande tuindeuren kunnen er twee plissédeuren naar elkaar toe gemonteerd worden. De plissédeur werkt zonder veerspanning, waardoor deze in elke gewenste stand kan blijven staan. Dat maakt deze deur ook zeer gebruiksvriendelijk. De plisséhordeur is onderhoudsvrij en kunt u zowel buiten als binnen gebruiken.

Inzethor op maat voor kunststof en houten ramen

De inzethor is een insecten werend product welke in het kozijn wordt geplaatst. De inzet hor op maat is vrijwel geschikt voor alle kunststof en houten draaikiepramen en wordt zonder boren of schroeven in het kozijn geplaatst. De flensdikte is 0,8 MM dik, waardoor de druk op het beslag, bij het sluiten van het raam, niet of nauwelijks toeneemt. Boven een hoogte van 1400 MM zal de inzethor altijd worden voorzien van een tussenregel. De inzethor is standaard voorzien van een stalenveer aan de bovenzijde en een plakdruppel aan de onderzijde.

GrachtengroenRAL6064
WijnroodRAL3005
ZwartbruinRAL8022
StaalblauwRAL5011
DennengroenRAL6009
Antraciet grijsRAL7016
CrèmeRAL9001

Inzetrolhor voor kunststof en houten draaikiepramen

De inzetrolhor wordt in een kozijn geplaatst zonder te boren of te schroeven. De inzetrolhor is geschikt voor zowel alle kunststof- en houten kozijnen. De flensdikte is slechts 0,8 mm waardoor de druk op het beslag, bij het sluiten van het raam, niet of nauwelijks toeneemt. Sluiten van de inzetrolhor gebeurd door middel van een schuifsluiting. De schuifjes aan beide uiteinden van de treklijst schuiven in een uitsparing onder in de zijgeleider. Dit zorgt ervoor dat de treklijst onwrikbaar vergrendeld zit. De zijgeleiders zijn 29 mm breed waarbij het gaas loopt in een spoort van 17 mm breed waardoor uitwaaien ervan tot een minimum wordt beperkt.

GrachtengroenRAL6064
WijnroodRAL3005
ZwartbruinRAL8022
StaalblauwRAL5011
DennengroenRAL6009
Antraciet grijsRAL7016
CrèmeRAL9001
ZilvergrijsRAL9006
ZuiverwitRAL9010
VerkeerswitRAL9016

Andere kleuren tegen geringe meerprijs leverbaar

Zelf uw hor op maat inmeten

Volg onze instructies om uw hor op maat zelf in te meten.
ZilvergrijsRAL9006
ZuiverwitRAL9010
VerkeerswitRAL9016

Andere kleuren tegen geringe meerprijs leverbaar

Horren van Vriesia bouwen met glas
Horren van Vriesia bouwen met glas

Standaard kleuren

  • ZuiverwitRAL9010
  • CrèmeRAL9001
  • AntracietgrijsRAL7016
  • ZilvergrijsRAL9006
  • VerkeerswitRAL9016

Alle kleuren tegen geringe meerprijs leverbaar

Back To Top
×Close search
Zoeken