skip to Main Content

Kunststof kozijnen

Eén van de meest verkochte producten bij Vriesia | Bouwen met Glas; kunststof kozijnen mét Glas. Tegenwoordig wil men duurzaam, energiebesparend, isolerend en zoveel mogelijk onderhoudsvrij wonen. Met kunststof kozijnen voldoet u met één verbouwing aan al deze eisen én meer.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig bijna niet van houten kozijnen te onderscheiden, mits u dat wilt natuurlijk. De kozijnen kunnen voorzien worden van een houtstructuur folie of van een gladde folie in bijna elk gewenste RAL-kleur. De folie is UV-bestendig, kleurecht en kent een garantie van 10 jaar. Het grootste bijkomende voordeel van deze folies, is dat u nooit meer hoeft te schilderen!

Draaikiepramen

U kunt kiezen voor vaste ramen of voor draaikiepramen. Deze ramen kun u naar binnen kantelen om bijvoorbeeld uw woning te ventileren. U kunt ze tevens naar binnen draaien zodat u een grotere opening creëert of om de ramen eenvoudig te reinigen. Voor al onze kunststof kozijnen en draaikiepramen hebben wij horren, raamdecoratie en/of buitenzonwering in ons assortiment. Zo kunt u qua raamdecoratie onder andere kiezen voor shutters of plissé gordijnen in frame. Om de zon te weren kunt u kiezen voor screens, rolluiken of een zonnescherm. Vraag onze adviseurs naar de beste keuze voor u!

Voordeuren en achterdeuren

Een voordeur geeft een eigen uitstraling aan een huis. Het is daarom niet vreemd dat u hoge eisen stelt aan een voordeur als het gaat om uitstraling, functioneren en veiligheid. Wij hebben een enorm ruim aanbod voor- en achterdeuren in ons assortiment. Onze voor- en achterdeuren kunt u naar eigen wens indelen en zijn standaard voorzien van politiekeurmerk hang- en sluitwerk. In onze showroom kunt u inspiratie op doen en onze adviseurs denken graag met u mee.

Informatie aanvragen

Openslaande tuindeuren

Uw tuin en woonkamer als één geheel? Kies dan voor openslaande tuindeuren. Hiermee creëert u een ruime doorgang naar uw tuin waardoor deze als het ware één wordt met uw woning. Met de toevoeging van plissé hordeuren, heeft u wel de frisse lucht in huis, maar geen insecten.

Tuindeuren kunnen uitgevoerd worden met ramen aan weerskanten van de deuren, hierdoor geniet u van maximale lichtinval.

Schuifpuien

Een kunststof schuifpui biedt vele voordelen. Zo wordt een kunststof schuifpui uitgerust met staalversterkingen die verwerkt zijn in de isolatiekamers van het kozijn. Op deze manier is het kozijn enorm sterk en vormvast. Daarnaast vormt het kozijn op zich al een isolatieverbetering en in combinatie met HR++ of HR+++ glas bereikt u uitstekende isolatiewaarden. Het grote voordeel van schuifpuien is dat ze ook geschikt zijn voor kleine ruimtes, omdat een schuifpui niet naar binnen of buiten draait als hij opent. Hierdoor creëert u aanzienlijke ruimtewinst.

Renovatie dakkapel

Is uw dakkapel aan vervanging toe? Wellicht is het renoveren een betere optie dan een compleet nieuwe dakkapel. De zijkanten, de boeidelen en de kozijnen kunnen allemaal vervangen worden door kunststof, met de uitstraling van hout. Nagenoeg onderhoudsvrij en goed geïsoleerd met een nette afwerking, heeft u weer jaren plezier van uw dakkapel.

Bekijk ook onze andere producten

Horren

Raamdecoratie

Glassoorten

Zonwering

Back To Top
×Close search
Zoeken