skip to Main Content
Isolatieglas
Isolatieglas

Energie besparen met ECOTEC®

Heeft u nog enkelglas of gewoon dubbelglas? Glas heeft zoveel meer te bieden!

De ideale isolatie beglazing: ECOTEC® voor het hele jaar wooncomfort en energiebesparing.

ECOTEC® beglazing isoleert 6 x beter dan enkelglas en heeft 3 x meer warmte-isolatie dan bij gewoon dubbelglas. In de koude periodes gaat veel comfortabele binnenwarmte verloren via het glas. In warme periodes blijft uw woning koeler, want ECOTEC® houdt de zonnewarmte buiten. ECOTEC® biedt de optimale Ug 1,0 warmte-isolatie in dubbelglas, benut gratis zonnewarmte en draagt bij aan zonnewarmtewering. De matzwarte warm-edge spacer, in plaats van de standaard aluminium afstandshouder verbetert de warmte-isolatie van het raam (kozijn en glas) tot wel 15% met gemiddeld 0.1 tot 0.3 W/m2K. De matzwarte kleur van de spacer valt niet op. Geen reflectie in het glas zoals de glimmende aluminium afstandshouder en vermindert condensatie aan de glasranden en beperkt schimmelvorming op het kozijn.

  • Deze unieke combinatie van eigenschappen zorgt ervoor dat ECOTEC® aanzienlijk bijdraagt aan de verlaging van uw energiekosten voor verwarmen en koelen.
  • Een beter energielabel kan gunstig effect hebben op de verkoop of de huurprijs van uw woning.

  • Wij berekenen graag wat deze energiebesparing u zou kunnen opleveren! Bespaar energie met glas!

  • Isoleert u een woning en wordt deze hiervan energiezuiniger? Dan vallen de arbeidskosten voor het aanbrengen van isolatieglas bij woningen ouder dan 2 jaar onder het 6% tarief.

ECOTEC matzwart warm-edge spacer
energiebesparend glas

Bespaar flink op energiekosten

Maak een einde aan uw hoge energiekosten. U bespaart veel geld door enkel glas of oude dubbele beglazing te laten vervangen door het nieuwste HR++ hoogrendement glas. Naast energiebesparing levert het u ook meer comfort. De ramen kunnen worden voorzien van energiebesparende ventilatieroosters.

Bij Vriesia krijgt u het HR++ glas voor de prijs van gewoon glas! Ook adviseren wij u kosteloos en het glas wordt geplaatst binnen heel Friesland (vanaf 10 m²).

Meer weten over hoogwaardig HR++ glas van Vriesia Bouwen met glas? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Energie besparen

Energie besparen

Back To Top
×Close search
Zoeken