skip to Main Content

Steel-look deuren en wanden

Wilt u een steel-look deur maar hier niet de hoofdprijs voor betalen? Dan is dit een perfecte en mooie oplossing. Bepaal zelf de indeling en creëer zo een echte eyecatcher in uw huis of kantoor. Verander uw deur en of wand in een mum van tijd in een mooie “steel look” wand of deur.

Het beste in zijn soort

Het ranke profiel met zijn gebruiksvriendelijke montagetechniek maken het een bijzonder fraai kozijn. Doordat een breed scala scharnieren en sloten toepasbaar zijn kan iedereen er zijn persoonlijke draai aan geven. De glasdeur is na kozijnmontage eenvoudig te plaatsen en evt bij te stellen.

Aangezien de eventueel toegepaste vaste boven- en zijlichten gerubberd worden is een veel snellere plaatsing mogelijk en kan direct de deur afgehangen worden zonder te hoeven wachten op het uitharden van een kitnaad.

Contact

Heeft u interesse in een steel-look deur of binnenwand? Kom gerust langs in onze showroom in Sneek en ga in gesprek met één van onze specialisten. U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte opvragen waarbij u uw specifieke wensen exact kunt weergeven. Aan de hand van die gegevens kunnen wij u een passend voorstel doen en tevens alle mogelijkheden bespreken.

“Steel-look deur zonder de hoofdprijs te betalen”

Steel look wand by Vriesia Glas

Uitvoeringen

  • Aluminium ev1 (101)
  • Aluminium glans verschroomd (122)
  • Klantghericht op RAL kleur (399)

Max. deurbreedte 1000mm
Max. deurhoogte 3000mm
Glasdikte 10 tot 12.76 mm

De strippen zijn in de kleur zwart (RAL 9005 30% glans) maar kunnen ook door Vriesia in iedere gewenste RAL kleur gespoten worden.

Back To Top
×Close search
Zoeken