skip to Main Content
Interieurglas Vriesia Bouwen met glas
Interieurglas Vriesia Bouwen met glas

Trap van glas

Wilt u een spectaculaire trap in uw huis of kantoor? Kies dan voor een prachtige glazen trap van Vriesia Bouwen met glas. Een glazen trap past goed in een moderne omgeving, maar wordt ook vaak toegepast als exclusieve blikvanger.

Een glazen trap kan worden gemaakt in verschillende uitvoeringen. Door combinaties met andere materialen, kan een glazen trap precies uitstralen wat u wenst. Ook is het erg leuk om te werken met subtiel gekleurde verlichting, waardoor de trap een verrassende en exclusieve uitstraling krijgt.

Vriesia Bouwen met glas levert een glazen trap met duurzame en slijtvaste treden. Het oppervlak van de trede is behandeld, waardoor duurzaamheid en veiligheid zijn gegarandeerd. Daarnaast voorkomt deze behandeling dat de trap erg spiegelt.

Glazen trap

Nieuwsgierig? Kom  gerust langs!

Wilt u meer weten over ons brede assortiment glazen trappen? Kom dan langs in onze showroom in Sneek of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek! U kunt ook een geheel kosteloze en vrijblijvende offerte aanvragen voor een van onze vele glasproducten.

In de Vriesia showroom staat een unieke trap van glas.

 

 

Back To Top
×Close search
Zoeken