skip to Main Content
Interieurglas Vriesia Bouwen met glas
Interieurglas Vriesia Bouwen met glas

Glazen binnendeur

Wilt u ruimte creëren in uw interieur? Door ruimtes te scheiden met een glazenbinnendeur is dat eenvoudig te realiseren. Doordat glas op een prachtige manier licht doorlaat en u dankzij de doorkijk breder zicht hebt, lijken ruimtes in een oogopslag groter! Ook wanneer u een ruimte discreet wilt afsluiten zonder dat er een opgesloten gevoel ontstaat, is een hardglazen deur een ideale oplossing!

Elk gewenste maat en uitvoering voor uw glazen binnendeur

Een glazen binnendeur is bij Vriesia in talrijke uitvoeringen leverbaar. Zo kunt u de glazen deur compleet naar uw eigen smaak en afmeting laten vervaardigen. Glazen binnendeuren zijn breed toepasbaar: een entreepui, buitenpui, binnendeur of glazen douchedeur behoren tot de mogelijkheden.

Systemen en beslag

Om uw glazen binnendeur helemaal tot in de puntjes aan uw wensen te laten voldoen, levert Vriesia ook verschillende bevestigingssystemen voor deuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vast systeem, of een scharnierend- of schuifsysteem. Daarnaast zijn er ook diverse soorten deurbeslag leverbaar. Kortom alles is mogelijk met hardglazen binnendeuren!

Wilt u meer informatie over de hardglazen deuren? Breng dan een bezoek aan onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Uw eigen design op een hardglazen binnendeur

hardglazen deuren met bedrukking
hardglazen deuren met bedrukking
hardglazen deuren met bedrukking
hardglazen deuren met bedrukking

Vriesia Bouwen met glas is dé glashandel van Friesland. Wij leveren u alle denkbare soorten glas. Ook kunt u bij ons terecht voor serres, volglazen windschermen, glazen deuren en wanden, tuinkamers en kozijnen. Bij Vriesia Bouwen met glas bieden we u een totaalpakket. Naast de plaatsing van de beglazing zorgen wij ook voor het bijwerken van het schilderwerk en het plaatsen of vervangen van uw kozijnen.

Glasservice voor glazen binnendeuren

Tevens kunt u bij Vriesia Bouwen met glas terecht in het geval van glasschade. Onze glasservice komt bij u thuis in de gehele provincie Friesland. Heeft u glasschade, dan ontzorgen we u volledig. We regelen het opmeten, het plaatsen van een nieuwe ruit en zelfs alle verzekeringszaken. Bij schade aan uw glas levert Vriesia Bouwen met glas de beste service van Joure, Sneek, Leeuwarden, Groningen en verder!

hardglazen deur
hardglazen deur
hardglazen deur
Back To Top
×Close search
Zoeken