skip to Main Content
Interieurglas Vriesia Bouwen met glas

Energie besparen!

ECOTEC®

Heeft u nog enkelglas of gewoon dubbelglas?  Glas heeft zoveel meer te bieden!

De ideale isolatie beglazing: ECOTEC® voor het hele jaar wooncomfort en energiebesparing.

ECOTEC beglazing isoleert 6 keer beter dan enkelglas en heeft 3 x meer warmte isolatie dan bij gewoon dubbelglas. In de koude periodes gaat veel comfortabele binnenwarmte verloren via het glas. In warme periodes blijft uw woning koeler want ECOTEC houdt de zonnewarmte buiten. ECOTEC biedt de optimale Ug 1,0 warmte-isolatie in dubbelglas, benut gratis zonnewarmte en draagt bij aan zonnewarmtewering. De matzwarte warm-edge spacer, in plaats van de standaard aluminium afstandshouder verbetert de warmte-isolatie van het raam (kozijn en glas) tot wel 15% met gemiddeld 0.1 tot 0.3 W/m2K. De matzwarte kleur van de spacer valt niet op. Geen reflectie in het glas zoals de glimmende aluminium afstandshouder en vermindert condensatie aan de glasranden en beperkt schimmelvorming op het kozijn.

Deze unieke combinatie van eigenschappen zorgt ervoor dat ECOTEC aanzienlijk bijdraagt aan de verlaging van uw energiekosten voor verwarmen en koelen.

Denkt u aan energiebesparend renoveren? Nu is het juiste moment!

De overheid helpt u daarbij. Bij minimaal 2 energiebesparende maatregelen aan uw woning geldt per 15 september 2016 de nieuwe zeer gunstige isolatie(glas) subsidie.

Een beter energielabel kan gunstig effect hebben op de verkoop of de huurprijs van uw woning.

Kom voor meer informatie naar onze showroom in Sneek.

 

Wij berekenen graag wat deze energiebesparing u zou kunnen opleveren! Bespaar energie met Glas!

ECOTEC matzwart warm-edge spacer
energiebesparend glas

HR++

Bespaar flink op energiekosten

Maak een einde aan uw hoge energiekosten. U bespaart veel geld door enkelglas of oude dubbele beglazing te laten vervangen door het nieuwste HR++ hoogrendement glas. Naast energiebesparing levert het u ook meer comfort. De ramen kunnen worden voorzien van energiebesparende ventilatieroosters.

Bij Vriesia krijgt u het HR++ glas voor de prijs van gewoon glas! Ook adviseren wij u kosteloos en het glas wordt geplaatst binnen heel Friesland (vanaf 10 m²).

Meer weten over hoogwaardig HR++ glas van Vriesia Bouwen met glas? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Back To Top
×Close search
Zoeken