skip to Main Content
Interieurglas Vriesia Bouwen met glas

Bouwen met glas

Een glazen wand, deur, trap of windscherm kan uw interieur of terras een geheel andere uitstraling geven. Deuren of wanden van glas ogen vaak zeer elegant. Bovendien creëert u, door de verwerking van glas producten, op een natuurlijke manier ruimte in uw huis.

Bij de keuze van bijvoorbeeld een glazen trap, deur of wand is kwaliteit een belangrijk criterium. Er zijn talloze glassoorten verkrijgbaar, en ook qua beslag heeft u vaak eindeloze mogelijkheden. Vriesia Bouwen met glas is uw partner als het om glas gaat. Voor onze glazen producten maken we gebruik van de beste kwaliteit hardglas. Wij adviseren u graag welke glassoorten het beste bij uw huis passen. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van een hoogwaardig en duurzaam glas product, waar u nog jarenlang van plezier van heeft!

bouwen met interieurglas

Glazen deuren en wanden

Bij Vriesia vindt u glazen deuren en wanden voor vrijwel elke ruimte van uw huis. Of u nu een glazen schuifdeur wilt om uw keuken optisch groter te maken of op zoek bent naar een glazen douche wand voor uw badkamer: bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos!

Glazen windscherm

Een windscherm van glas is ideaal geschikt voor op het terras, balkon of op een veranda. Met een glazen windscherm kunt u een groot deel van het jaar lekker buiten zitten, zonder dat u last heeft van de wind. Vriesia levert glazen windschermen in vrijwel alle glassoorten.

Glazen trap

Een glazen trap is een schitterende toevoeging aan een modern interieur. Het grote voordeel van een glas trap is dat deze licht doorlaat, waardoor de ruimte niet donkerder wordt. Een glazen trap van Vriesia voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardige, slijtvaste trap van glas.

Back To Top
×Close search
Zoeken