skip to Main Content
Interieurglas Vriesia Bouwen met glas

Hardglazen binnendeur: creëer ruimte

Wilt u ruimte creëren in uw interieur? Door ruimtes te scheiden met een hardglazen binnendeur is dat eenvoudig te realiseren. Doordat glas op een prachtige manier licht doorlaat en u dankzij de doorkijk breder zicht hebt, lijken ruimtes in een oogopslag groter! Ook wanneer u een ruimte discreet wilt afsluiten zonder dat er een opgesloten gevoel ontstaat, is een glazen deur een ideale oplossing!

Elk gewenste maat en uitvoering voor uw hardglazen deur

Een glazen binnendeur is bij Vriesia in talrijke uitvoeringen leverbaar. Zo kunt u de glazen deur compleet naar uw eigen smaak en afmeting laten vervaardigen. Hardglazen binnendeuren zijn breed toepasbaar: een entreepui, buitenpui, binnendeur of glazen douchedeur behoren tot de mogelijkheden.

Systemen en beslag

Om uw glazen binnendeur helemaal tot in de puntjes aan uw wensen te laten voldoen, levert Vriesia ook verschillende bevestigingssystemen voor deuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vast systeem, of een scharnierend- of schuifsysteem. Daarnaast zijn er ook diverse soorten deurbeslag leverbaar. Kortom alles is mogelijk met hardglazen binnendeuren!

Wilt u meer informatie over de hardglazen deuren? Breng dan een bezoek aan onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Interieurglas
Back To Top
×Close search
Zoeken