skip to Main Content
24-7 glasservice vriesia

Glasservice in Leeuwarden

Glasschade in Leeuwarden

Bij Vriesia bouwen met glas kunt u terecht voor alles wat met glas te maken heeft. Vriesia bouwen met glas heeft in de omgeving van Leeuwarden veel klanten die zij heeft voorzien van glas, serres, glazen deuren, serres en kozijnen. Naast het leveren van producten heeft Vriesia bouwen met glas ook een uitgebreide glasservice waarbij uw glasschade van begin tot eind wordt afgehandeld.

24/7 Glasservice in Leeuwarden van Vriesia bouwen met glas

Vriesia bouwen met glas biedt u ook in Leeuwarden een snelle en uitgebreide glasservice aan. Als u glasschade heeft kunt u 24 uur per dag op elke dag in de week gratis bellen met de meldingscentrale in Sneek. Zij regelen dat een glaszetter van Vriesia bouwen met glas direct uw glasschade in LeeuwardenLeeuwarden komt verhelpen. Indien u bent aangemeld bij het Schadelast Beheersings Programma weet Vriesia bouwen met glas precies welke afmetingen glas u nodig heeft. Wij nemen dan direct glas mee wat precies in uw raam past! U krijgt geen tijdelijke oplossing, maar direct hetzelfde glas wat in uw raam heeft gezeten. Heeft u schade aan uw schilderwerk door de glasschade? Op uw verzoek kunt u dan de schade laten herstellen door een schilder van Vriesia bouwen met glas.

Totale afhandeling met de verzekering – complete glasservice in Leeuwarden!

Vriesia bouwen met glas regelt de glasschade van begin tot eind. U belt naar de meldingscentrale in Sneek om de glasschade te melden. Hierna hoeft u niets meer te doen. Vriesia bouwen met glas verhelpt de glasschade direct in Leeuwarden en regelt alles met uw verzekering. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de gegevens van uw verzekering klaar leggen! Kortom: de glasservice van Vriesia bouwen met glas staat garant voor een snelle en complete service, uiteraard ook in Leeuwarden!

Voor wie?

Vriesia bouwen met glas biedt glasservice in Leeuwarden en omstreken en in heel Friesland. Dus u kunt ook gebruik maken van de glasservice als u bijvoorbeeld woont in Ijlst, Pikesyk, Abbega, Nijezijl, Westhem, Wolsum, Tjalhuizen, Goënga, Tirns, Scharnegoutum, Loenga, Gauw, Houkesloot of Uitwellingerga.

Vriesia Bedrijfsbus
Vriesia Bedrijfsbus
Back To Top
×Close search
Zoeken