skip to Main Content
24-7 glasservice vriesia

Glasservice Vriesia

Neem contact op met onze dag en nacht glasservice

Heeft u een glasschade in Sneek, Joure, Emmeloord en omstreken? Dan is het belangrijk dat deze schade zo snel mogelijk wordt verholpen door onze glasservice. Bel daarom direct met de glasservice meldingscentrale van Vriesia bouwen met glas. Wij zorgen ervoor dat een glaszetter van Vriesia glasservice uw schade direct komt verhelpen. Wij leveren vele soorten glas, allemaal uit voorraad, in elke gewenste maat!

Dag en nacht glasservice: Bel:   0800 022 0616 (gratis)
Glasschade? Bel direct Vriesia bouwen met glas!

Bij Vriesia Bouwen met glas staat service voorop. Dit proberen wij door te voeren op alle vlakken van onze werkzaamheden. Zo hoeft u bij ons nooit lang te wachten op uw beglazing: de meeste glassoorten zijn direct leverbaar uit onze voorraad. Ook als wij uw glas moeten bestellen, hebben we deze binnen een aantal dagen in huis. Als u glasschade heeft in Friesland hoeft u al helemaal niet te wachten, wij sturen direct een glaszetter naar u toe. Hiervoor is onze 24-uurs glasservice in het leven geroepen. Of u nu ‘s nachts hulp nodig heeft bij inbraak schade, of op zaterdagmiddag na een ongelukkig afgelopen partijtje voetbal: op onze glasservice kunt u rekenen.

Garantie en glasservice Vriesia

Vriesia bedrijfsbusOnze glasservice houdt niet op bij korte wachttijden en een snelle en adequate aanpak. Op onze werkzaamheden ontvangt u bijvoorbeeld ook altijd garantie. Om een lange levensduur van bijvoorbeeld isolerend dubbel glas en HR-glas te garanderen, moet de plaatsing hiervan altijd gebeuren door een vakman. Onze glaszetters hebben in de omgeving van Friesland al jarenlange ervaring met het plaatsen en vervangen van allerlei glassoorten. Al uw werkzaamheden op het gebied van glas kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Vriesia Bedrijfsbus
Vriesia Bedrijfsbus
Back To Top
×Close search
Zoeken