skip to Main Content
Vriesia bouwen met glas ook voor onderhoud

Gevel isolatie

Gevel isolatie is goed voor het milieu, maar ook goed voor uw portemonnee. Door uw huis goed te isoleren gaat minder warmte verloren. Hierdoor hoeft de verwarmingsketel minder vaak te branden. Met gevelisolatie kunt u gemiddeld per jaar 225 m3 gas besparen (op basis van 25m2). Daarnaast zorgt het isoleren van uw gevel er voor dat uw woning in de zomer koel blijft, en in de winter warm.

Gevel isolatie door Vriesia Bouwen met glas

Vriesia Glas Totaal gebruikt voor gevel isolatie Thermo Steen. Met dit product is het mogelijk om een betaalbare gevel isolatie aan te brengen. Thermo Steen isolatie kan worden toegepast bij nieuwbouw, renovatie en houtskeletbouw woningen.

Thermo Steen bestaat uit een natuurlijke samensmelting van hoogwaardig PUR-schuim en hoogwaardige keramische steenstrips. U kunt uw woning isoleren zonder aanpassingen aan de fundering te hoeven doen. De isolatie wordt met schroefpluggen direct op de ondergrond bevestigd. Hierdoor is de gevelisolatie eenvoudig en snel aan te brengen. Na de montage is uw gevel goed geïsoleerd en ziet uw gevel er weer uit als nieuw.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het isoleren van uw gevel of gevelbekleding? Neem van contact op met Vriesia Glas Totaal of kom langs in de showroom.

Schilders voor onderhoudReinigen

Tenminste tweemaal per jaar moeten de ramen en kozijnen worden gereinigd. De vervuiling in de lucht tast het kit- en schilderwerk aan. Reinigen betekent ook het verlengen van de levensduur van het kit- en schilderwerk. Het glas mag niet gereinigd worden met schurende of agressieve middelen, deze kunnen namelijk krassen veroorzaken. Aangeraden wordt neutrale hand vaatwasmiddelen te gebruiken in plaats van vaatwasmachinemiddelen. Altijd naspoelen met schoon water

Vriesia Bedrijfsbus
Vriesia Bedrijfsbus
Back To Top
×Close search
Zoeken