skip to Main Content
Dakkapel van Vriesia

Dakkapel

Win ruimte

Wilt u uw huis uitbreiden, maar mag dit niet ten koste gaan van uw tuin? Dan is een dak kapel het overwegen waard. Met een relatief kleine aanpassing kunt u het gebruiksoppervlak van uw huis aanzienlijk vergroten. Een kamer met een dakkapel creëert veel licht, waardoor er een prettige leefsituatie ontstaat. Daarnaast wint u veel ruimte doordat u de ruimte onder het schuine dak optimaal kunt benutten.

Dakkapel van Vriesia

Bij Vriesia bouwen met glas kunt u terecht voor het laten maken van een dakkapel. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen die zijn voorzien van keurmerken. Hierdoor weet u zeker dat uw eindresultaat duurzaam is. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende materialen, waardoor deze gegarandeerd past bij de uitstraling van uw huis.

Waarom kiezen voor een dak kapel van Vriesia bouwen met glas?

  • Dak kapel op maat – Alle dakkapellen worden op maat gemaakt. U heeft de keuze om het standaard model uit te breiden naar een nog luxere uitvoering. Indien gewenst verzorgen wij de volledige afwerking aan de binnenkant.
  • Plaatsing in één dag – De dakkapel komt aan als een klaar product, dat in zijn geheel op uw dak wordt geplaatst. ’s Morgens starten en in de middag staat de dakkapel op uw dak.
  • Afvoeren bouwafval – Gesloopt dak- en bouwmateriaal, niet asbesthoudend, wordt standaard afgevoerd naar Sneek, Emmeloord en/of Groningen
  • 15 jaar garantie – Wij staan voor de kwaliteit van onze producten. Vriesia geeft op alle werkzaamheden, onderdelen en accessoires 15 jaar garantie.

Projecten: Dakkapel

Hieronder de meeste recente projecten dakkapellen door Vriesia Bouwen met glas.
Meer dakkapellen >>

Back To Top
×Close search
Zoeken