skip to Main Content
Word Vriesia Bouwpartner
Word Vriesia Bouwpartner

Welkom!

Welkom bij de online kennisbank. Deze is uitsluitend beschikbaar voor onze Bouwpartners. Je vind hier alle informatie die je nodig hebt zoals;

  • productbrochures
  • detailtekeningen
  • plaatsings-instructies

Alle informatie zal doorlopend aangevuld en vernieuwd worden. In de toekomst zullen hier ook informatiebijeenkomsten, trainingen, branchenieuws en kortingsacties gecommuniceerd worden. Op deze manier ben jij als Bouwpartner van Vriesia altijd als eerste op de hoogte!

Vriesia-folder1_by-IMAZZO-05-lr (Small)

Vragen? Advies nodig?
Bel met onze adviseur klein zakelijk
op 088 – 111 25 99

Showroom

Als Bouwpartner van Vriesia heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze showroom. Ónze showroom, want hij staat ook tot jouw beschikking! Jouw klanten
kunnen hier terecht met al hun vragen op het gebied van glas en/of kunststof kozijnen. Je kan daarbij de keuze maken om zelf met je klanten door onze showroom te gaan of dat je dit adviesgesprek door onze verkopers laat uitvoeren. Wij zorgen er natuurlijk voor dat het jullie aan niets ontbreekt; de producten, de brochures, een kopje koffie of thee én een glimlach zullen klaarstaan voor gedegen adviesgesprek!

GEBRUIK VAN DE SHOWROOM >

Downloads

Hier vindt je alle informatie die je nodig hebt, van productbrochures tot aan detailtekeningen en plaatsingsinstructies. Dit unieke platvorm is uitsluitend beschikbaar voor onze Bouwpartners en worden doorlopend aangevuld en vernieuwd. Als je nog geen bouwpartner bent, wordt je doorverwezen naar de aanmeldpagina. Ben je al bouwpartner? Meld je dan eerst aan.

NAAR DOWNLOADS >

Opslagruimte

Als Bouwpartner van Vriesia bestel je je kunststof kozijnen en glas natuurlijk bij ons. Wij slaan de producten graag 28 dagen kosteloos voor je op. Voor Vriesia Bouwpartners hebben wij een aparte opslagruimte ingericht waarbij er tevens een eigen in- en uitgang aanwezig is, op deze manier wordt je altijd snel geholpen en kun je de producten afhalen op een moment waarbij het jou uitkomt. Naast de opslagmogelijkheden bieden wij de mogelijkheid om kosteloos je glasafval bij ons in te leveren.

INFO OVER OPSLAG >

Contact

Heb je een vraag als bouwpartner? Neem gerust contact met ons op. Of het nu gaat om een bouwtechnische vraag of iets anders.

NEEM CONTACT OP >
Back To Top
×Close search
Zoeken