Vriesia Glas en Kozijnen op Facebook Blog: bouwen met glas Veel gestelde vragen Vriesia Glas en Kozijnen op Twitter
Home

Balkonbeglazing in Groningen

Van balkon tot loggia bij u in Groningen

Met Vriesia bouwen met glas balkonbeglazing creëert u een extra beschutte plek op uw balkon in Groningen en omstreken. Onafhankelijk van het weer: bij wind en regen sluit u het balkon af en bij zonneschijn opent u de beglazing in een handomdraai. Bestaande balustrades van glas of steen, kunnen met profielloze balkon glazen elementen of met vaste glazen elementen van weinor worden uitgerust. Zo krijgt u een lichtovergoten loggia, welke zich afhankelijk van het toegepaste systeem rondom laat openen. Ervaar nieuwe perspectieven samen met Vriesia bouwen met glas!

Geniet 365 dagen per jaar van uw balkonbeglazing in Groningen

Geprofileerde vaste beglazing van weinor vormt een solide transparante bescherming. In combinatie met profielloze glazen schuifwanden wordt uw balkon een goed beschermde transparante ruimte – altijd genieten van uw prachtige balkonbeglazing in Groningen en omgeving!

Vriesia bouwen met glas – het grootste glasservice bedrijf in Friesland

Ook wanneer u glasschade hebt en wanneer u woont in Groningen of in een andere plaats in Friesland is glasservice bedrijf Vriesia bouwen met glas altijd dicht bij u in de buurt. Met onze vestiging in Sneek kunnen we uw nieuwe ruit in Groningen en omgeving altijd zeer snel leveren. Daarbij bieden wij u een 24-uursservice bij glasschade, zelfs in de weekenden of op feestdagen, waarbij veel ruiten al binnen één uur kunnen worden vervangen. Vriesia bouwen met glas is het grootste glasservice bedrijf in Friesland. Naast het verhelpen van glasschade in Groningen en omstreken kunt u ook bij ons terecht voor de bouw van prachtige serres, balkonbeglazing, tuinkamers, het laten isoleren van uw huis en voor het plaatsen van kozijnen.

Bezoek onze showroom

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van balkonbeglazing van Vriesia bouwen met glas in Groningen? Wij informeren u geheel vrijblijvend. Bekijk nu de openingstijden van onze showroom. U kunt ook een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Zo weet u zeker dat we alle tijd voor u hebben!

Wat zoekt u?