skip to Main Content
glasschade afhandeling

SCHADELAST BEHEERS PROGRAMMA

Dit programma is bedoeld voor instanties als overheidsinstellingen, scholen, woningbouwcoöperaties, ziekenhuizen, winkels en bedrijven. Tevens bent u met dit programma gekoppeld aan de 24-uurs service van de Vriesia Glasservice. Het Schadelast Beheers Programma is opgezet om bij glasschade voor een snel herstel te zorgen en in het natraject alle administratieve en financiële zaken met uw verzekeraar af te handelen.

Wat houdt het in?

Glasbreuk gaat vaak gepaard met vervelende, tijdrovende en dus kostbare administratieve- en financiële handelingen. Binnen het Schadelast Beheers Programma neemt Vriesia Glasservice deze werkzaamheden van u over. Wij nemen de schademelding telefonisch aan en zorgen dat de schade snel wordt hersteld. Daarnaast regelen wij de administratieve en financiële afhandeling en tevens houden we u periodiek op de hoogte van het schadeverloop.

Tijdens een kort en kosteloos bezoek aan uw bedrijf noteren we al uw gegevens en worden alle in aanmerking komende ruiten ingemeten. Op de ruiten plakken we een sticker, met daarop een voor die ruit geldende code. Deze sticker is eveneens voorzien van ons gratis telefoonnummer.

Na een onverhoopte schade hoeft u, uw beveiligingsdienst of de politie, enkel ons gratis telefoonnummer te bellen. Door de code(s) aan ons door te geven hebben wij direct de gegevens om uw schade snel te verhelpen. Vriesia Glasservice zorgt er dan voor dat de schade meestal binnen één uur wordt verholpen!

Uw voordelen

Vriesia bedrijfsbus

  • 24-uurs service, ook in de weekenden en tijdens de feestdagen.
  • Vlotte melding mogelijk: al uw gegevens zijn bekend.
  • Ruitbreuk zo mogelijk binnen 1 uur hersteld.
  • Inzicht in de kosten en het schadeverloop door de periodieke schadeoverzichten.
  • Administratieve en financiële afwikkeling wordt u uit handen genomen.
Back To Top
×Close search
Zoeken