skip to Main Content
Maak Kans Op Entreekaartjes NESKO Concert 7 April In St. Nicolaasga
NESKO concert op 7 april a.s. in de Grote Kerk van St. Nicolaasga

Maak kans op entreekaartjes NESKO concert 7 april in St. Nicolaasga

Op zondag 7 april zal in de Grote kerk van Sint Nicolaasga het NESKO concert, Nederlands Studenten Kamerorkest, plaatsvinden o.l.v. dirigent Sander Teepen met het thema “vol verhalen”. Wij waarderen dit initiatief  van de Soroptimistenclub Friesland Zuid West Hoek, die dit organiseert ten bate van Woonlocatie Thiedemaweg in damwoude en Stichting Maeyke Hiem in St. Nicolaasga.

Vriesia Glas steunt dit evenement door 10 entreekaartjes voor dit prachtige concert beschikbaar te stellen aan onze zeer gewaardeerde relaties.

Het enige wat u hoeft te doen om kans te maken is een berichtje sturen; Als u mij een berichtje mailt of telefonisch doorgeeft op nr. 088-1112511 dat u liefhebber bent van NESKO, dan stuur ik u 2 entreekaartjes.

Back To Top
×Close search
Zoeken