skip to Main Content
Bouw Je Huis Met Glas: Trendy, Verrassend, Licht En Veilig
glazen trap in showroom Vriesia

Bouw je huis met glas: trendy, verrassend, licht en veilig

Zelf ben ik altijd op zoek naar nieuwe, creatieve ideeën om mijn huis zo mooi mogelijk te maken. En ik ben niet de enige. Voor mij is meer glas in huis natuurlijk vanzelfsprekend. Minder vanzelfsprekend is wat je er allemaal mee kunt doen. Wat dacht je van een glazen trap? Maar ook met een glazen scheidingswand of hardglazen deuren creëer je een licht en ruimtelijk effect. En glazen achterwanden in de keuken zijn de nieuwe trend.

Glazen trap

Glazen trappen zijn nog zeker geen ‘open deur’: je komt ze nog niet vaak tegen. Met een glazen trap maak je je huis écht uniek. En glazen trappen zijn veilig, mooi en praktischer in gebruik dan je misschien denkt. Bovendien zorgen ze voor een enorm vergrotend effect in de ruimte en geven een spectaculair én speels effect. Voor gezinnen met kleine kinderen wellicht minder geschikt, maar kantoren en woonruimtes kun je met een glazen trap laten uitblinken in originaliteit en opvallend design.

Glas in de keuken

Glas combineert mooi met andere materialen, is makkelijk schoon te houden (geen voegen) en het maakt de ruimte visueel groter. Een glazen achterwand in de keuken is dan ook een geweldige blikvanger die een mooie keuken echt af maakt. Glazen achterwanden zijn leverbaar in vrijwel alle kleuren, dus ook in een kleur die past bij uw – nieuwe of bestaande – keuken en bij uw smaak. Alles is mogelijk. De kunt de gekeurde achterwand direct tegen de wand laten monteren of in RVS afstand houders voor een speciaal effect. Deze wanden zijn trouwens ook heel geschikt voor bijvoorbeeld douches. Het is zelfs mogelijk om vensterbanken in 19mm dik glas te laten maken

Glazen scheidingswand en hardglazen deuren

Heb je geen groot huis en/of heb je één grote ruimte om in te leven, te werken, te slapen en te ontspannen? Glazen scheidingswanden en hardglazen deuren laten het daglicht vrij door je huis stromen, zodat het licht en luchtig blijft. Het open, ruimtelijke karakter blijft dus behouden en tegelijk krijgen alle functies toch hun eigen plek. De glazen wanden zorgen bovendien voor een bijzondere, industriële sfeer.

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden van glas zijn echt eindeloos. Daarom zijn wij momenteel druk bezig met het aanvullen van onze showroom met hardglas douche opstellingen van Timeless, binnenwanden met glazen schuifwand en steel-look variant en glazen deuren met eigen fotoprint om de nieuwe trends op het gebied van interieurglas te kunnen laten zien, voelen en beleven.

Kom maar eens kijken in onze showroom in Sneek en laat je verrassen door alle opstellingen en toepassingen van Vriesia bouwen met glas!

Back To Top
×Close search
Zoeken