skip to Main Content
Hor Op Maat, Handig Het Hele Jaar Door
Horren op maat van Vriesia Glas met eenvoudig kliksysteem zelf te monteren

Hor op maat, handig het hele jaar door

Slapen met het raam open: heerlijk! Frisse lucht en ’s morgens vroeg meteen de eerste ochtendgeur opsnuiven. Alleen jammer van die vliegen, muggen en andere insecten die ongestoord naar binnen komen en je nachtrust flink kunnen verstoren. Met venstergaas hou je de beestjes buiten en de frisse lucht kan vrij naar binnen. ’s Nachts én overdag. En in elk seizoen. Een stuk milieuvriendelijker dan insectenspray en met horren op maat ook een stuk doeltreffender.

Bij Vriesia maken we horren op maat voor elk raam en iedere deur, passend bij uw kozijn. U heeft de keuze uit rolhorren, inzethorren en verschillende hordeuren. In verschillende kleuren en materialen en gemakkelijk schoon te houden. Er is altijd een hor dat past bij uw interieur.

  • Inzethorren klik je simpel in alle soorten kozijnen, ook kunststof en aluminium. Er zijn verschillende profielen die je allemaal zowel binnen- als buitenwaarts kunt plaatsen. Daardoor kunnen ze ook blijven zitten als je het raam dichtdoet. Wel adviseren we om de horren eruit te halen als het heel vochtig en koud is. Door ze droog op te bergen gaan ze langer mee. De klikprofielen worden vrijwel onzichtbaar gemonteerd.
  • Rolhorren zijn vooral handig als je de horren snel en makkelijk even wilt kunnen verwijderen. Ze passen in elk soort kozijn en kunnen desgewenst het hele jaar door blijven zitten.
  • Hordeuren zijn er voor de achterdeur, schuifpui of zelfs voor openslaande deuren. Deze horren kunnen we leveren met een zelfsluitend scharniersysteem of als ruimtebesparende rolhordeur. Wilt u het liefst zo onopvallend mogelijke horren? Dat kan. Maar u kunt juist ook kiezen voor een decoratieve plissé hordeur. Een soepel te bedienen vouwdeur die geschikt is voor elke doorgang. Het zwarte gaas is zelfs licht zonwerend.

In onze showroom kunt u alle mogelijkheden naast elkaar bekijken. Dus laat eens een frisse wind waaien door uw huis met horren op maat.

Bestel uw hor eenvoudig  hier op onze website of vraag onze vakman/vrouw naar de zomeractie door te bellen: 088 1112599

Back To Top
×Close search
Zoeken