skip to Main Content
Happy Cocooning: Verleng Je Mooiste Zomer(avonden)
Happy Cocooning @vriesiaglas : verleng je mooiste zomer(avonden)

Happy Cocooning: verleng je mooiste zomer(avonden)

Heerlijk, het is weer tijd voor lange zomeravonden buiten. Met de tuin als extra ‘buitenkamer’. Jammer alleen dat die echt warme avonden in ons land niet zo heel vaak voorkomen. En dat zo ook nog eens vaak in de vakantieperiode vallen, net als we naar het buitenland trekken. Bij Vriesia hebben we de oplossing om die lange warme avonden zelf te creëren, ook als de temperatuur wat lager is: de vurige Happy Cocooning tafelhaard. Natuurlijk, mooi, sfeervol en lekker warm!

Cocoon Tables zijn fraaie houten tuintafels met in het midden een veilig ingebouwd gasvuur. Comfortabel en gemakkelijk, om op elk gewenst moment je eigen haardvuur buiten te laten ontbranden, in de tuin, op het terras of op het balkon. En met de optionele grillplaat kun je de Cocoon Table ook als barbecue gebruiken.

Design en comfort

Happy Cocooning, waar Vriesia officieel dealer van is, staat voor design, comfort en veiligheid. Van organische ronde vormen tot recht en strak en in diverse kleuren, maten en uitvoeringen: er is een Cocoon Table voor elke smaak. De Cocoon Table bestaat uit kwalitatieve materialen die eenvoudig te onderhouden zijn: lavastenen, houtblokken, een gasslang en een PVC-beschermhoes. U hoeft hem alleen af en toe schoon te maken.

Veilig en makkelijk

Alle Cocoon Tables zijn bovendien leverbaar met beschermend glas, een beschermprofiel voor de gasslang en een gasdrukregelaar. Zo heb je altijd in een handomdraai de sfeer van een gezellig vuurtje, zonder de bewerkelijkheid van een traditionele houtbrander.

Kom in onze showroom kijken naar de Cocoon Table: dé centrale plek buiten, om gezellig omheen te zitten, avonden lang.

Back To Top
×Close search
Zoeken