skip to Main Content
Zomerliefde
Vriesia de buitenleven showroom van het noorden

Zomerliefde

Het is tijd voor een nieuwe zomerliefde: uw eigen huis en tuin

Heerlijk: de avonden worden weer langer! Geniet u er ook zo van? Zelf breng ik die lange lente- en zomeravonden het liefst buiten in de tuin door, lekker in het laatste zonnetje. En als de zon dan eindelijk onder gaat, is het tijd om een knapperend vuurtje in de houtkachel stoken. Het moment voor lange gesprekken – of een goed boek – met het geflonker van de maan en de sterren boven je.

Helaas is het, zeker in deze tijd van het jaar, daar nog vaak net iets te koud voor of waait het te hard. Behalve natuurlijk als je een glazen overkapping, een tuinkamer, serre of windscherm hebt. Want dat betekent: 24/7 genieten van de tuin en van lekker buiten zijn. Goed beschut tegen wind en regen.

Sfeervol buitengevoel

Een glazen overkapping geeft van de vroege morgen tot de late avond, zelfs als het regent, een heerlijk buitengevoel. De druppels die op het dak tikken, zorgen zelfs voor extra sfeer. Al is een warme, droge avond natuurlijk het allerfijnst.

Ook een (vol)glazen windscherm op het (dak)terras of balkon verlengt je avonden buiten. Lekker uit de wind voelt het nog lang aangenaam. Zeker met een warme plaid en een vuurkorf, geeft dat een echt buitenleven gevoel.

Spelen met glas

Het meest ultieme is natuurlijk de tuinkamer – een terrasoverkapping met een wand en plafond van glas – of een serre aan huis. Een comfortabele extra leefruimte, vol licht en lucht die je naar wens meer of minder kunt afsluiten. Voor een maximale lichtinval en een natuurlijke overgang met de tuin. Spelen met glas, noemen we dat bij Vriesia. Je echt vrij voelen.

Om verliefd op te worden

Wat u ook kiest: nu laten plaatsen is de hele zomer genieten. En de herfst en winter…

Het is tijd voor een nieuwe zomerliefde. Met een serre, tuinkamer, overkapping of windscherm wordt u zo weer verliefd op uw eigen huis en tuin.

 

Back To Top
×Close search
Zoeken